Ir modē • IR.lv

Ir modē

Publicitātes foto
Ginta Vītola

Latvijā radītas dizaina lietas — tiecoties pēc ideāla, kas savienotu augsta līmeņa estētiku ar ilgtspēju un funkcionalitāti

Darba galds veidots pēc Montesori pedagoģijas pamatprincipiem un nodrošina bērnam drošu, ergonomisku, aizraujošu un pievilcīgu vidi, kas veicina attīstību caur rotaļām. Papīra rullis, melna krīta tāfele un caurspīdīga organiskā stikla tāfele, aizverama tvertne sīkumiem vai grāmatām, nišas zīmuļiem, nodalījums ūdenstrauka ievietošanai. Galds izgatavots no saplākšņa, un tam ir regulējams augstums, kas padara šo komplektu piemērotu sensorām rotaļām un mācībām visā pirmsskolas un sākumskolas periodā — no 18 mēnešu līdz pusaudžu vecumam. Komplektā kā bonuss iekļauts caurspīdīgs akrila dēlis un papīra rullis.
Regulējams bērnu Montesori galda un krēsla komplekts, Luu.la

Publicitātes foto

Dizainers Ralfs Ašaks radījis daudzfunkcionālu galdiņu 50|50, kas izmantojams dažādiem nolūkiem. Galdiņu veido divas simetriskas puses, kas sastiprinātas ar magnētiem un atdalot ir brīvstāvošas — tad tas pārtop par diviem mazākiem galdiņiem, ko ērti novietot pie dīvāna. Savukārt galdiņa viducī novietots neliels pufs, ko var izmantot kā atsevišķu sēdmēbeli vai dīvāna pagarinājumu kāju atbalstam. Galds izgatavots no pārstrādāta alumīnija, pieejama arī versija no izliekta finiera.
Daudzfunkcionāls galdiņš 50|50, Ralfs Ašaks

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu