VIDEO: Latvija - migranti kā politiskais ierocis • IR.lv

VIDEO: Latvija – migranti kā politiskais ierocis

14
Publicitātes foto
ARTE

Latvija nostiprina robežas, atraida patvēruma meklētājus un krimināli soda cilvēkus, kas palīdz migrantiem. Raidsabiedrības ARTE ziņu apskats veltīts šoreiz tieši Latvijai un tās robežproblēmām. 

Latvijā visa uzmanība ir pievērsta robežai ar Baltkrieviju. Pēc diktatora Aleksandra Lukašenko atkārtotas kļūšanas par valsts prezidentu, kā arī Eiropas sankciju piemērošanas Baltkrievijai par represijām pret politiskajiem pretiniekiem, Latvijas kaimiņvalsti tur aizdomās par imigrācijas kā atriebības ieroča izmantošanu.

 

Šo iknedēļas raidījumu veido Eiropas sabiedriskā raidorganizācija ARTE. Tas tiek publicēts deviņās valodās, pateicoties sadarbībai ar El País (Spānija), Gazeta Wyborcza (Polija), Internazionale (Itālija), Kathimerini (Grieķija), Le Soir (Beļģija), Telex (Ungārija) un Ir (Latvija). Projektu finansē Eiropas Savienība no European Media Platforms līdzekļiem.

Komentāri (14)

Sskaisle 15.12.2023. 20.19

jā man stāsta, ka Zviedrijā, kur dzīvo mans brālis , rēali valda bandas , kuras pamatā veido imigranti

Norvēģijā esot apšaudits – nu labi, lai paliek – patiesībā jau informāciju katrs pats var atrast

tikko Briselē nošāva Zviedrijas pilsoņus – un pēc tam – ups – šāvējs likvidēts- nē man nav žēl šāvēja, bet mani satrauc šī frāze – šāvējs likvidēts –

tāpēc es kategoriski, jebkurā viedā esmu pret musulmaņu imigrantiem – lai pie mums brauc budisti – hinduisti – sadzīvosim un visiem būs labi, bet musulmaņi ir parādījuši savu agresivitāti un man ir tiesības, elementāras cilvēktiesības skaidri un gaiš i pateikt, ka man no viņiem ir bail

+2
-1
Atbildēt

0

Sskaisle 15.12.2023. 20.11

te deutsche welle – tas, ko mūsu sabmediji patērē

nu traģiski – patiešām traģiski , ka nekas nav mainījies, vakar ltv panorāmā ekspertes dāmas atkal drāza smadzenes latviešiem – ka viņi ir fāšistis, nacisti un kurina naidu pret citas ādas krāsas vīriešiem – vārdu sakot – nesagaida izvarotājus guļus ar ieplestām kājām ….

https://www.dw.com/de/f%C3%BCnf-jahre-danach-lehren-aus-der-k%C3%B6lner-silvesternacht/a-55980209

+2
-2
Atbildēt

1

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu