VIDEO: Izraēla un 'Hamās': Eiropa ir sašķelta • IR.lv

VIDEO: Izraēla un ‘Hamās’: Eiropa ir sašķelta

1
Eiropas Komisijas prezidente Urzula fon der Leiena. Foto - Frederick Florin, AFP
ARTE

Nedēļa Eiropā — sabiedriskās raidorganizācijas ARTE iknedēļas raidījumu sērija par Eiropas iedzīvotājiem aktuālām problēmām.

Karš starp Izraēlu un Hamās atklāj dziļas sociālās un politiskās plaisas Eiropā.

Raidsabiedrības ARTE Eiropas iknedēļas ziņu apskats atskatās uz sadursmēm, kas sākās arī Eiropas ielās – Izraēlas un Palestīnas konflikts ir būtiski sašķēlis sabiedrību. Šonedēļ uzzināsim, kā ES vadība cenšas atrast sabiedrības kopsaucējus. Nīderlandē galēji labie spēki izmanto Hamās uzbrukumus, bet Francijā pieaug bailes no terorisma.

 

Redakcijas piebilde: video būs redzams ARTE mājaslapā līdz 25.11.2023.

Šo iknedēļas raidījumu veido Eiropas sabiedriskā raidorganizācija ARTE. Tas tiek publicēts deviņās valodās, pateicoties sadarbībai ar El País (Spānija), Gazeta Wyborcza (Polija), Internazionale (Itālija), Kathimerini (Grieķija), Le Soir (Beļģija), Telex (Ungārija) un Ir (Latvija). Projektu finansē Eiropas Savienība no European Media Platforms līdzekļiem.

Komentāri (1)

Uldis.M42 30.10.2023. 14.53

Eiropa ir sašķelta, tāpēc ka ne visus EP deputātus, kā tos, kuri piešķīra Hamas terora aktu veikšanai 650 miljonus, Putins ir paguvis nopirkt. Arī Latvijā vēl viss neiet tik gludi. Tie 6 JV/Progresīvo izdzimteņi, kuri labi zinādami, kas ir Hamas, izveidojas tā atbalsta grupu, nu uz laiku ir pievēruši savas žaunas. Tā kā tie nav patriekti no savu parķiju rindām, jādomā, ka arī visi pārējie JV/Progresīvo locekļi (poci) atbalsta Hamas metodes, kā galvu griešanu bērniem, civiliedzīvotāju slepkavības, ķīlnieku sagrābšanu.

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu