Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

ROMĀNS. VILIS KASIMS. ATVAROS. VALTERA DAKŠAS IZDEVNIECĪBA. Traģikomēdija par divu draugu trīsdesmitgadnieku mēģinājumiem atgūt dzīvi, kas liekas aizslīdējusi kaut kur projām pēc neveiksmīgām attiecībām un bezjēdzīgā darbā pavadītiem gadiem. Grāmata nopērkama grāmatnīcās Jānis Roze un Bolderāja, galerijā Istaba, Valtera Dakšas izdevniecībā.


ROMĀNS.
GUZELA JAHINA. ZULEIHA ATVER ACIS. IZDEVNIECĪBA ZVAIGZNE ABC. Tatāru rakstnieces romāns par sievieti, kuru kā padomju varas pretinieci izsūta no dzimtās puses, un viņa kopā ar simtiem citu izsūtīšanai pakļauto lopu vagonā dodas pa mūžseno katorgas ceļu uz Sibīriju. Romānu bagātina tatāru folklora — teiksmas un tēli, ar kuriem autore izzīmē vēstures asiņainās lappuses. Pieejama e-grāmata. Apgāda cena 22,99 €.


BĒRNIEM.
MIKOLAJS LOŽIŅSKIS. JANEKS KOZA. DĀVANA DIVIEM. IZDEVNIECĪBA LIELS UN MAZS. Grāmatas autori izvirzījuši grūtu uzdevumu: priekšlaicīgas dzemdības — kā sarežģīto ģimenes pieredzi atklāt bērniem? Šajā komiksā humors un piedzīvojuma sajūta mijas ar epizodēm, kas liek lasītājam norīt aizkustinājuma asaras. Turklāt vecāki pēkšņi izdzird vārdus: «O! Vēl viens!», un tā sākas dvīnīšu dzīve. Apgāda cena 13 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu