Radars Latvijā • IR.lv

Radars Latvijā

Valdība nolēma pagarināt ārkārtējo situāciju līdz 28. februārim un atstāt spēkā esošos epidemioloģiskās drošības pasākumus. Valdība noteica Covid-19 primārās vakcinācijas sertifikātu derīguma termiņu — pieci mēneši pēc Janssen vakcīnas un deviņi mēneši pēc pārējo apstiprināto ražotāju vakcīnu saņemšanas. Otrdien valdība vienojās no 25. janvāra atteikties no auduma sejas maskām. Publiskās vietās varēs lietot tikai medicīniskās maskas vai FFP2 respiratorus.


Krišjāņa Kariņa (JV) vadītais Ministru kabinets kļuvis par visilgāk strādājošo valdību demokrātiskās Latvijas vēsturē. Amatā tā bijusi 1078 dienas. Iepriekšējais rekords — 1077 dienas — piederēja Māra Kučinska (ZZS) vadītajai valdībai.

Patēriņa cenas Latvijā gada laikā pieauga par 7,9%, liecina  2021. gada decembra dati. Tas ir straujākais patēriņa cenu kāpums pēdējo 12 gadu laikā. 

Latvijas preču eksports pērn 11 mēnešos sasniedzis 32,66 miljardus eiro — tas ir par 6,78 miljardiem eiro jeb 26,2% vairāk nekā 2020. gada attiecīgajā periodā.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu