Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

MĀKSLA. MANIFESTS. NO FUTŪRISMA LĪDZ MŪSDIENĀM. IZDEVNIECĪBA NEPUTNS. Grāmatā apkopoti 102 mākslas manifesti, kas tapuši 20. un 21. gadsimtā. «Izlase stāsta par to, kā mainījušās globālās sabiedrības noskaņas un idejas, kā dažādas uzskatu sistēmas cīnījušās cita ar citu, mēģinot atrast savam laikam atbilstošākos mākslas principus,» saka sastādītājs Artis Ostups. Apgāda cena 19 €.


DAKTERSTĀSTI. ADAMS KEJS. MAZLIET SĀPĒS. IZDEVNIECĪBA ZVAIGZNE ABC. 
Jaunā britu ārsta slepenā dienasgrāmata domāta ikvienam, kurš kaut reizi bijis pie ārsta. Ārstu dzīves ikdiena slimnīcā un ārpus tās, pacientu dažādās kaites un likstas, ārstu un pacientu vēlmes un iedomas… Tas viss gan smieklīgos, gan traģikomiskos stāstos no britu slimnīcu ikdienas. Apgāda cena 16,99 €.


BĒRNIEM. INDREKS KOFS. UZ MĀJĀM. IZDEVNIECĪBA PĒTERGAILIS. 
Kādu dienu neviens nevar aiziet uz bērnudārzu pakaļ piecgadīgajam Madim. Viņam uz mājām jāiet vienam. Pasākums izvēršas par piedzīvojumiem pilnu ceļojumu, kurš beidzas vēlu vakarā ar satraukto vecāku satikšanu. Igauņu rakstnieks asprātīgi ataino katra bērna kvēlāko vēlēšanos — ātrāk kļūt patstāvīgam. Apgāda cena 6,50 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu