Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

ROMĀNS. DAINA ŠADRE. BRUŅURUPUČU TANGO. IZDEVNIECĪBA LATVIJAS MEDIJI. Autores ceturtais romāns. 1980. gada vasarā nomaļā Latgales ciemā satiekas divi studenti — Zina Volkova un Kārlis Kalējs. Viņa ir Latgales meitene no vienkāršas ģimenes, viņš — slavenas ārstu dinastijas pēctecis. Tā ir mīlestība no pirmā skatiena, taču jauniešiem jānoiet garš ceļš, lai būtu kopā. Apgāda cena 10,62 €.


STĀSTI.
RUDĪTE KALPIŅA. HARIJAM AUGOT. IZDEVNIECĪBA PĒTERGAILIS. 12 humoristiskos stāstiņos atainota augoša zēna interese par telefoniem, datoriem, viedtālruņiem, sociālajiem tīkliem un šo rīku raisītām komiskām situācijām viņa ģimenē. Harīša mātei un omītei ir cita dzīves pieredze, tāpēc dažādu laikmetu sadure ir neizbēgama. Stāstiņu darbības fonā viegli ironiski iezīmētas arī Latvijas sociālpolitiskās reālijas. Apgāda cena 7,50 €.


DETEKTĪVS.
JUSI ADLERS-OLSENS. UPURIS 2117. IZDEVNIECĪBA ZVAIGZNE ABC. Astotā grāmata sērijā par Q nodaļas un Karla Merka izmeklētajām lietām. Viss sākas ar jūras krastā uzņemtu foto, kurā redzama mirusi bēgle, laikrakstos nodēvēta «upuris numur 2117», jo viņa ir divi tūkstoši simt septiņpadsmitais bēglis, kas tajā gadā zaudējis dzīvību Vidusjūrā. Tomēr ir cilvēki, kuriem šī nāve nozīmē daudz vairāk. Pieejama e-grāmata. Apgāda cena 17,98 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu