Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

DZEJA. KRIŠJĀNIS ZEĻĢIS. SKAISTUMA KLĀTBŪTNE. IZDEVNIECĪBA NEPUTNS. Dzejnieks par krājumu saka: «Pārdomas par indivīda uzvedību sabiedrībā, rakstītajiem un nerakstītajiem likumiem, atmiņu nozīme mūsu personību attīstībā un kā ikdienā sadzīvot ar dzīves bezjēdzību, kas nereti ir ļoti skaista, — tas viss veido krājumu.» Apgāda cena 5 €.


ROMĀNS.
SŪZENA KOLINSA. BALĀDE PAR DZIEDĀTĀJPUTNIEM UN ČŪSKĀM. IZDEVNIECĪBA ZVAIGZNE ABC. Psiholoģiski niansēts, pārsteidzošs — tā tiek raksturots pazīstamās amerikāņu rakstnieces jaunākais romāns. Darbība risinās daudzus gadus pirms Bada spēļu notikumiem, galvenais varonis ir nākotnes ļaundaris — baisais prezidents Snovs. Pieejama e-grāmata. Apgāda cena 13,99 €.


BĒRNIEM.
PIRETA RAUDA. KĀ IZGLĀBT MAZĪTIŅO MAMMU IZDEVNIECĪBA LIELS UN MAZS. Sanders ir parasts zēns, kurš dzīvo divatā ar mammu. Arī mamma ir pavisam parasta, līdz brīdim, kad sarūk maziņa kā legovīriņš. Tad sākas savādi notikumi, kuros piedalās arī klaiņojošais suns, neredzamais zēns, tēvocis Allans un rotaļu lāčus mīlošu dāmu klubiņš. Apgāda cena 10 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu