VIDEO: Stjuarts Gatis Litiņš Zviedrijā: “Jābūt fleksiblam un jāpielāgojas” • IR.lv

VIDEO: Stjuarts Gatis Litiņš Zviedrijā: “Jābūt fleksiblam un jāpielāgojas”

Gatis Litiņš, stjuarts. Publicitātes foto

“Man patīk lidošanas process. Tu pacelies, redzi zemi no putna lidojuma, tik skaisti izskatās zeme no pāris kilometru augstuma! Stjuartiem ar to jāaprod, ka tu visu laiku esi kustībā. Man liekas, ka tas dzīvi padara interesantāku,” uzskata stjuarts Gatis Litiņš, kurš dzīvo Mārstas pilsētā Zviedrijā.

“Aviācijā jābūt fleksiblam un jāpielāgojas. Šeit jābūt atvērtam, komunikablam, gatavam izzināt un pieņemt. Tiem, kuriem nepatīk burzma un sabiedrība, tas nebūtu piemērots darbs,” stāsta Gatis.

“Strādājot aviācijā, ir svarīgi uzturēt veselīgu dzīvesveidu. Ir labi paskriet, pabraukt ar velosipēdu, vasarā papeldēt, svarīgi ir izgulēties un veselīgi paēst,” uzsver Gatis.

“Stokholma ir skaista, man patīk daudzās salas, kanāli, ūdens un arhitektūra. Tas papildina cits citu – dzīve paralēli divās valstīs, divās vietās, jo katrā ir kaut kas savs. Protams, Latvijā es jūtos labāk nekā Zviedrijā. Latvija vienmēr ir sirdī. Tās ir mājas.”

Projekts TUESI.LV rada video stāstus par jauniem un iedvesmojošiem cilvēkiem Latvijā un pasaulē, kuri ar savu darbu un piemēru veido labāku Latviju. Projekta komanda 2018. gada novembrī uzdāvināja Latvijai 100. dzimšanas dienā 100 iedvesmas stāstus par jauniem cilvēkiem Latvijas reģionos. Šobrīd tiek veidota diasporas stāstu sērija TUESI.LV PASAULĒ par Latvijas jaunajiem cilvēkiem dažādās pasaules valstīs.

Pagaidām nav neviena komentāra

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu