fbpx

Saldais svētku gardums

Ances Annas Šternbergas gatavotā pasha no kazas piena. Foto — Ance Anna Šternberga
Ilze Vītola
Print Friendly, PDF & Email

Tāpat kā Ziemassvētki nav iedomājami bez piparkūkām un Līgo svētki bez Jāņu siera, tā daudzās ģimenēs uz Lieldienu galda vienmēr gozējas biezpiena pasha

Ance Anna Šternberga, naturopāte, uztura terapeite
Kad man pusaudžu gados diagnosticēja reimatoīdo artrītu, sāku interesēties par saudzējošāku uzturu. Liels iedvesmas avots bija mana mamma, kaismīga pavāre. Gadu no gada viņa uz Lieldienām gatavoja pas­hu. 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, Tev jābūt drukātā vai digitālā žurnāla abonentam. Esošos abonentus laipni lūdzam ienākt:

Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu

eskişehir escort samsun escort gebze escort sakarya escort edirne escort