Radars Latvijā • IR.lv

Radars Latvijā

Prokuratūra informēja, ka lietā par vismaz 50 miljonu eiro legalizāciju likvidējamajā ABLV Bank ir jau 13 personas, kurām ir tiesības uz aizstāvību.

Rīgas domē pagājušajā nedēļā nenotika trīs pēc kārtas sasauktās domes ārkārtas sēdes, tādējādi ir radīts tiesisks pamats Saeimai atlaist domi. Likums paredz, ka tādā gadījumā par pašvaldībām atbildīgais ministrs var ierosināt pašvaldības atlaišanu. Pirmdien koalīcija vienojās atlaist Rīgas domi, un Saeima par to varētu balsot ceturtdien.

Piektdien policija paziņoja, ka pašvaldības uzņēmuma Rīgas namu pārvaldnieks (RNP) krāpšanas lietā aizturēti vēl trīs cilvēki, starp aizturētajiem ir RNP pagaidu valdes loceklis Ardis Pāvilsons un bijušais uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Aivars Gontarevs. Kopumā šajā lietā aizturēti astoņi cilvēki.

Rīgas domes Mājokļu un vides departaments pirmdien par uzvarētājiem sadzīves atkritumu apsaimniekošanā atzi-na četrus komersantusClean R, Lautus, Pilsētvides serviss un Eco Baltia vide. Konkursa rezultātus var apstrīdēt.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu