Viesnīcas kā rozīnes • IR.lv

Viesnīcas kā rozīnes

Le Roch Hotel & SPA
Ilze Riņķe, viesnīcas Neiburgs vadītāja

Viesnīcu biznesā darbojos vairāk nekā 20 gadus. Viesnīcas izvēlos citādi nekā parasts ceļotājs, labprāt padalīšos, ko ņemu vērā, lai gūtu labu pieredzi un sajūtas.

Viesnīcas primārā funkcija ir naktsmājas, gulta ir vissvarīgākā. «Justies kā mājās» nav tikai teiciens: viesnīcai tik tiešām ir jānodrošina absolūts komforts! Vienmēr pievēršu uzmanību kvalitātei, daudz augstāk vērtēju viesnīcas, kas izvēlas dabīgus un augstvērtīgus materiālus — īstu koku, lina vai simtprocentīgas kokvilnas gultasveļu. 

Svarīgi, lai viesnīcā būtu kas īpašs — dizains, stāsts, vēsture, misija, arhitekta darbs. Nesen Norvēģijā tika atvērta Wood Hotel — viesnīca, kuras celtniecībā izmantots tikai koks. Nekad neizvēlos apmesties lielajās ķēžu viesnīcās — man svarīgs nestandarta dizains un unikalitāte. Cienu viesnīcas, kas stiprina ģimenes un reģionālās vērtības. Esmu liela antīkā interjera cienītāja, mani fascinē, ja to harmoniski savieno ar moderno.

Viesim ir jājūtas lolotam, tāpēc viesnīca nav atdalāma no servisa. Taču ar to nav tik vienkārši — iedresētas frāzes un pārāk liela laipnība var panākt pretēju efektu. Personālam jājūt, kā komunicēt ar katru viesi. Izcilākajās viesnīcās, arī Parīzes Ritz Hotel personāla atlase noris pat septiņās kārtās!

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu