VIDEO: Tūrisma informācijas centra darbiniece Aizputē: “Mazpilsētās laiks kustas citādāk” • IR.lv

VIDEO: Tūrisma informācijas centra darbiniece Aizputē: “Mazpilsētās laiks kustas citādāk”

Diāna Reine. Publicitātes foto

“Lauku reģionos un mazpilsētās laiks kustas citādāk. Visu, kas ir lielpilsētās, tev nevajag mazpilsētā. Tāpēc tā ir mazpilsēta ar savu šarmu un stāstu,” saka tūrisma informācijas centra darbiniece Diāna Reine Aizputē.

“Tagad ir uznākusi atmoda – visi kaut ko dara, ver vaļā un veido savus projektus. Ir jāveido sev apkārt tāda vide, kurā tu jūties labi un gribi palikt,” ir pārliecināta Diāna.

“Mēs esam maza, bet stipra valsts. Es gribu redzēt Latviju augot. Es gribu redzēt, ka katrs Latvijas iedzīvotājs zina, ko grib darīt un ir tur, kur viņam ir jābūt,” raksturo Diāna.

“Es sevi nevaru definēt ar kādu citu valsti un citu pilsētu. Es esmu Latvija un Latvija esmu es. Aizpute – tās ir mājas.”

Projekts TUESI.LV rada video stāstus par jauniem un iedvesmojošiem cilvēkiem dažādās Latvijas vietās, kuri ar savu darbu un piemēru veido labāku Latviju.

Projektu TUESI.LV 100+ īsteno biedrība NEXT ar Sabiedrības integrācijas fonda finansiālu atbalstu no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par projekta saturu atbild biedrība NEXT.

Pagaidām nav neviena komentāra

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu