Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas


IZLASE.
JAROSLAVS IVAŠKEVIČS. VILKUMUIŽAS JAUNKUNDZES. DZEJA IZDEVNIECĪBA NEPUTNS. Grāmatas pirmajā daļā garstāsts Vilkumuižas jaunkundzes, kuru rakstnieks sarakstījis 1932. gadā Sirakūzās. Otrā daļa sniedz ieskatu viņa vēlīnajos dzejoļos, kas apkopoti ar nosaukumu Ceļojumu dzeja. Sastādītāja un tulkotāja Ingmāra Balode. Apgāda cena 12 €.


VĒSTURE.
ANITA BORMANE. KĀ VAR AIZMIRST… IZDEVNIECĪBA LATVIJAS MEDIJI. Žurnālistes un vēsturnieces Anitas Bormanes grāmatā aprakstītās ainiņas vēsta par dzīvi Latvijā 20. un 30. gados. Tas ir skatījums uz laikmetu no parastā cilvēka pozīcijām, smeļoties vēsturisko materiālu laikmeta liecībās — presē, arhīvos, laikabiedru atmiņās. Apgāda cena 11,90 €.


ROMĀNS.
MONIKA SABOLO. SAMERA. IZDEVNIECĪBA ZVAIGZNE ABC. Franču rakstnieces romāns ir gan poētisks, gan spriedzes pilns. Benžamēns dzīvo kāda smaga notikuma ēnā — pusaudža gados pazuda viņa vecākā māsa. Kas ar viņu notika — šis jautājums nedod vīrietim mieru. Spriedze samilst kā negaisa mākoņi, līdz atklājas seni noslēpumi. Apgāda cena 13,99 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu