fbpx

Baigi labs!

Jānis Libeks (pa kreisi) un Arnis Sprudzāns, SIA Libeks un Sprudzāns īpašnieki. Foto — Gints Ivuškāns
Ieva Alberte
Print Friendly, PDF & Email

Arnis Sprudzāns un Jānis Libeks pirms sešiem gadiem pagrabā Gulbenē eksperimentēja, līdz tapa Tālavas sidrs. Patlaban to var nogaršot gan restorānā Vincents Rīgā, gan Somijā un Vācijā

Netālu no slimnīcas un baznīcas — tik dziedinošā apvidū atrodas Tālavas sidra ražotne. Atrast acumirklī neizdodas, jo nav izkārtnes, taču zināms, ka sidrs top kādā no Vecgulbenes muižas ēkām. Ar baltu dvieli uz rokas iznācis no muižas restorāna, viesmīlis norāda: «Tur čaļi brūvē! Bet pie mums arī varat nogaršot!» 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, Tev jābūt drukātā vai digitālā žurnāla abonentam. Esošos abonentus laipni lūdzam ienākt:

Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu