Par drosmi • IR.lv

Par drosmi

Pagājušā gada festivālā Cēsu pils parkā
Ilze Vītola

Piektais sarunu festivāls Lampa aicina diskutēt un sarunāties 

Drosme sākt biznesu, bezbailīgi lēmumi politikā, pārdrošs vides aktīvisms — šāgada festivāla galvenā tēma ir drosme. «Tas ir gan individuālas, gan sabiedrības attīstības priekšnoteikums. Lai izietu no komforta zonas, nepieciešama drosme,» skaidro festivāla programmas kuratore, fonda Dots pārstāve Egita Prāma. 50 pasākumu no vairāk nekā 350 festivāla notikumiem būs veltīti tieši drosmei un tās dažādajām izpausmēm.

Iesakām dažas diskusijas, nodarbības un citus pasākumus, ko vērts nepalaist garām.

Drosme

Tiks apspriesta drosmes nozīme izglītībā, uzņēmējdarbībā, politikā, tieslietās, zemessardzē, mūzikā un citās nozarēs. Darbosies HIV pietura, kur apmeklētāji aicināti veikt HIV eksprestestu. 

Diskusija Vai valsts drīkst kļūdīties?
Par bezbailīgiem politiskiem lēmumiem un to, vai ir pieļaujama kļūdīšanās valsts pārvaldē, spriedīs politiķe Inese Vaivare, satiksmes ministrs Tālis Linkaits, Valsts kontroles pārstāvis Valērijs Stūris, Centrālās finanšu un līgumu aģentūras pārstāve Dana Heiberga un Valsts administrācijas skolas direktore Agita Kalviņa.
28. jūnijā plkst. 12.30

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu