Kinojaunumi • IR.lv

Kinojaunumi

Mīluļu slepenā dzīve 2
Sonora Broka

oooo Mīluļu slepenā dzīve 2 / The Secret Life of Pets 2. Otrā filma par diezgan neveiklo mājas mīluļu superkomandu. Labas kvalitātes animācija ar raitu stāstu un varoņiem, kuriem neiespējami nejust līdzi. Šoreiz sparīgais terjers Maksis un viņa draugs Grāfs saskaras ar jaunu izaicinājumu — dzīvi laukos, kas izrādās ne tik laiska, kā cerēts. Tikmēr negarlaikojas arī viņu draugi pilsētā — Gidžeta, Hloja un citi. N 30. maija.

Neapoles piraijas / Piranhas. Mafijas kontrolētajos Neapoles rajonos pusaudži «spēlējas gangsteros» — apgūst skarbās prasmes un iemaņas, ko pieaugot nāksies likt lietā. Naksnīgi braucieni, rotaļas ar ieročiem, pusaudžu bandu ķīviņi, viņi ir kā piraijas — nelielas zivtiņas, bet asiem zobiem. Vizuāli izteiksmīga filma, kas iedvesmojusies no lielajiem itāļu kino autoriem, pat filmēta rajonos, kurus var redzēt arī Vitorio de Sikas (Velosipēdu zagļi) filmās. Neesmu redzējusi. No 31. maija.

Godzilla: Briesmoņu karalis / Godzilla: King of the Monsters. Pirmā filma par milzu ķirzakveidīgo nezvēru parādījās 1954. gadā, kad Godzilla iznira okeāna virspusē, jo viņa mieru satricināja ūdeņraža bumbas. Jaunajā filmā cīņā par varu dosies arī viņa niknākie sāncenši — gigantiskā kode Motra, Rodans, kurš līdzinās pterozauram, kā arī Godzillas lielākais ienaidnieks — trīsgalvainais pūķis Gidors. Neesmu redzējusi.  No 31. maija.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu