Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas


BĒRNIEM.
INESE ZANDERE. BĒRNS, KAS NEIEKRITA. IZDEVNIECĪBA LIELS UN MAZS. Drošībai, traumām un bīstamajām situācijām veltīti dzejoļi. Tie veido sava veida odiseju, kurā uzglūn briesmoņi, ir jāizvairās no viltīgiem slazdiem un burvju nekrietnībām. Bīstams ceļojums ar laimīgām beigām. Reiņa Pētersona ilustrācijas. Apgāda cena 8,50 €.


DZEJA.
MONTA KROMA. TROTUĀRS. IZDEVNIECĪBA NEPUTNS. Izlasē apkopoti dzejnieces modernistiskā posma dzeja, ietverot gan raksturīgākos dzejoļus no deviņiem krājumiem, gan krājumos nepublicētus dzejoļus, kuros dominē dinamiski pilsētas motīvi, intīma jūtu atklāsme, jutekliskums un grafiska izteiksme. Apgāda cena 9 €.


ROMĀNS.
TOMS KREICBERGS. HAVANNAS KAĶU KARALIS. IZDEVNIECĪBA ZVAIGZNE ABC. Romāns skata Kubas tropu komunisma spožumu un postu pirmās mīlestības skarta amerikāņu pusaudža acīm. Latviešu autora darbs sākotnēji publicēts angliski, to izdevusi liela ASV izdevniecība Katherine Tegen Books (HarperCollins), un tas tulkots četrās valodās. Apgāda cena 13,99 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu