fbpx

Pārāk saldā patiesība

Čili ar maltu gaļu
Māris Diņģelis
Print Friendly, PDF & Email

Par cukura ligu Amerikā, pāris veselīgiem ēšanas principiem un «godalgām bagāta čili» recepti

Paga, paga, es pārklausījos? Vai tiešām nupat reklāmā tika cildināts jauns produkts — piens bez cukura?! Es nemaz nezināju, ka parastā pienā ir parasts cukurs. Nācās ņemt palīgā Google.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, Tev jābūt drukātā vai digitālā žurnāla abonentam. Esošos abonentus laipni lūdzam ienākt:

Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu

eskişehir escort samsun escort gebze escort sakarya escort edirne escort