Kinojaunumi • IR.lv

Kinojaunumi

Lady Bird: Laiks lidot
Lady Bird: Laiks lidot
Kristīne Simsone

oooo Lady Bird: Laiks lidot / Lady Bird. Aktrise un nu arī režisore Grēta Gerviga ir vitāla personība, kas kinodarbiem spēj piešķirt patiesuma un sirsnīga humora toņkārtas. Tās nolasāmas arī viņas pirmajā režisētajā lentē Lady Bird. Ar jauno un talantīgo īru aktrisi Šēršu Ronanu titullomā filma ir stāsts par pieaugšanu, sava ceļa iešanu un, galvenais, jutīgu un komplicētu tēmu: mātes un meitas attiecībām. Nepiespiesta un nedaudz saldsērīga, filma ir skaists vēstījums par dzīves pieredzes gūšanu un arī tik nepieciešamo kļūdīšanos. Lieliska skatāmviela mātēm un meitām. Kino no 30. marta.

oooo Spēle sākas / Ready Player One. Lai arī pašlaik distopiskas izklaides drāmas ar zinātniskās fantastikas ievirzi parādās kā no pārpilnības raga, klasiķa Stīvena Spīlberga izpildījumā šis žanrs iegūst pavisam citu raudzi. Piedzīvojumu stāsts par pusiznīkušu pasauli, kuras iedzīvotāji patveras virtuālajā realitātē, ir ritmisks un košs. Stāsts par varas un ietekmes spēlēm ietver vairākus saturīgus vadmotīvus, to skaitā indivīda un korporatīvās vides pretnostatījumu. Asprātīgs izklaides kino galvenokārt tīņu un jauniešu auditorijai. Kino no 30. marta.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu