Kozlovskis uzrunāts kandidēt uz partijas "Vienotība" valdes priekšsēdētāja amatu • IR.lv

Kozlovskis uzrunāts kandidēt uz partijas “Vienotība” valdes priekšsēdētāja amatu

7
Rihards Kozlovskis. Foto: LETA

“Vienotības” vadību gatavi pārņemt Edvards Smiltēns un Vilnis Ķirsis

Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (V) ir uzrunāts kandidēt uz partijas “Vienotība” valdes priekšsēdētāja amatu, taču šobrīd nevēlas spekulēt par savu gatavību to ieņemt, ziņo LETA.

Iekšlietu ministrs nenoliedza, ka viņu partijas valdes priekšsēdētāja amatam ir uzrunājuši gan “Vienotības” frakcijas deputāti, gan partijas biedri.

Viņš gan uzsvēra, ka patlaban gatavību uzņemties partijas vadību ir apliecinājuši divi kandidāti – pašreizējais politiskā spēka priekšsēdētāja vietnieks Edvards Smiltēns un Rīgas domes deputāts Vilnis Ķirsis. Šo abu kandidātu redzējums tiks vērtēts partijā un lēmums par kandidātu virzību partijas priekšsēdētāja amatam tiks pieņemts līdz šīs nedēļas beigām, atgādināja ministrs.

Vaicāts, vai viņš vēlētos ieņemt šo amatu, Kozlovskis norādīja, ka par šo jautājumu pagaidām nevēlas spekulēt un atturējās no turpmākiem komentāriem.

Kā vēstīts, Smiltēns iepriekš izteicās, ka viņš nekandidēs uz partijas priekšsēdētāja amatu, ja politiskā spēka Saeimas frakciju turpinās vadīt Solvita Āboltiņa.

Politiķis atzina, ka viņam un Āboltiņai ir atšķirīgi viedokļi par to, kādām pārmaiņām jāseko partijā, taču viņš ir pārliecināts, ka šīm pārmaiņām jābūt vērienīgām. Faktiski “Vienotību” nevajag glābt, bet būvēt no jauna no iekšpuses, izteicās Smiltēns.

Tikmēr iespēju kandidēt uz “Vienotības” valdes priekšsēdētāja amatu pieļāvis Rīgas domes deputāts Ķirsis.

 

 

Komentāri (7)

Absints 08.08.2017. 19.48

Kozlovski, negribat izdarīt pašnāvību?

+4
-1
Atbildēt

0

basta 08.08.2017. 21.34

Vienotībai ir jārīko izsole uz izvadītāja amatu ar lejupejošu soli. Kad cena sasniegs 0, tad par fīreru jāņem tas, kurš piekritīs vismazākai kompensācijai par savas reputācijas noslīcināšanu kanalizācijā. Kaut gan, kāda tur vairs reputācija, pēc tam, kad pēdējā ostā no Titānika nokāpa Buiķis, Rībena un Kursīte?

+2
0
Atbildēt

0

Dr. Bērziņš 08.08.2017. 21.26

Brīnīšos, ja viņš piekritīs. Kaut kāds neprātīgs gājiens, uzņemties skuju takas diriģenta pienākumus.

+2
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu