Bijušais AM parlamentārais sekretārs Panteļējevs vadīs veselības ministres biroju • IR.lv

Bijušais AM parlamentārais sekretārs Panteļējevs vadīs veselības ministres biroju

29
Andrejs Panteļējevs. Foto: Edijs Pālens, LETA

Vieta Aizsardzības ministrijā viņam bija jāatbrīvo Sileniekam, kuram tā tikšot nodrošināts tramplīns augstākam lēcienam karjerā

Bijušais Aizsardzības ministrijas (AM) parlamentārais sekretārs Andrejs Panteļējevs (ZZS) turpmāk pildīs veselības ministres Andas Čakšas biroja vadītāja pienākumus, vēsta “Latvijas Avīze”.

Pagājušajā nedēļā pēdējo darba dienu Veselības ministrijā (VM) aizvadīja Čakšas padomniece ekonomikas jautājumos Alīda Vāne. Kopš gada sākuma Čakšai nebija oficiāla biroja vadītāja, bet formāli šos pienākumus esot veikusi Vāne, raksta LETA.

Šonedēļ no 5.jūlija par Čakšas biroja vadītāju kļuvis Panteļējevs. Viņš pagājušajā nedēļā atstāja amatu AM, un tagad viņa vietā AM parlamentārā sekretāra pienākumus pilda Viesturs Silenieks (ZZS).

“Latvijas Avīze” raksta: neoficiāli izskanējis, ka AM parlamentārā sekretāra vieta pēc atsevišķu ārpus ministrijas esošu politisko personu norādījuma esot bijis jāatbrīvo Sileniekam, kuram tādējādi tikšot nodrošināts tramplīns augstākam lēcienam karjerā.

Veselības ministre avīzei pauda, ka uzrunājusi Panteļējevu, jo saņēmusi labas rekomendācijas no aizsardzības ministra Raimonda Bergmaņa (ZZS).

“Veselības aprūpes joma mani nedaudz baida, jo tajā ir ļoti daudz problēmu, tāpēc lūdzu mani pirmās divas nedēļas netraucēt, lai varu iedziļināties būtiskākajos jautājumos,” avīzei teica Panteļējevs.

 

Komentāri (29)

DikembeSakamoto 06.07.2017. 11.37

Valdošās kliķes nomenklatūra. Savs cilvēks – komjaunietis. Vienmēr atradīsies laba vietiņa.
Atcerieties, kā komjaunietei Karinai Pētersonei izkārtoja saeimas ģenerālsekretāra amatu?
Oligarhu sarunas un kas publiski aizstāv “tiesiskumu”, runā par valsts noslēpuma izpaušanu, saka, ka nav nozieguma sastāva utt.
Visi, kas nostājas oligarhu pusē, ir šauras valdošās kliķes, nomenklatūras pārstāvji – komjaunieši, komunisti, kgbešņiki, viņu bērni, mazbērni, draugi un radi, kuri mums ir nozaguši Latviju, nosmeļ krējumu no tautas sastrādātās virspeļņas, izdala savā starpā un dzīvo Eiropas bagātnieku dzīvi, kamēr lielākā daļa tautas vergo par 500€ mēnesī. Tāpēc ir jāveic lustrācija un visi šie vanckari jānostumj no varas.

+1
0
Atbildēt

0

basta 06.07.2017. 11.35

Nezāles neiznīkst, īpaši, kad prokremliskie varturi un sodomīti tām radījušas īpašus apstākļus. Tas attiecas ne tikai uz Panķeļejevu, bet arī uz Karinu Pētersoni, Induli Bērziņu, Bordānu, Piebalgu un citiem LC mūdžiem.

+1
0
Atbildēt

0

jurisml_inbox_lv 06.07.2017. 10.26

nezin kamdēļ veselības ministrijai vajadzīgs šis hroniski slimais cilvēks?

https://i1.wp.com/www.protesti.lv/blog/wp-content/uploads/2016/09/Andrejs-Pantelejevs.jpg?fit=1000%2C541

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu