Spiegu ķērājs pret Trampu • IR.lv

Spiegu ķērājs pret Trampu

6
Pauls Raudseps

Notiek izmeklēšana par iespējamo Trampa kampaņas sadarbību ar Krieviju

Amerikas Savienoto Valstu Federālais izmeklēšanas birojs jau kopš jūlija izmeklē iespēju, ka notikusi sadarbība starp Donalda Trampa priekšvēlēšanu kampaņas pārstāvjiem un Krievijas valdību, lai nodrošinātu Trampa uzvaru vēlēšanās. Ieturiet uz mirkli pauzi un padomājiet par to.

Jau kopš pagājušās vasaras Amerikas galvenais pretizlūkošanas dienests pārbauda, vai ASV prezidenta līdzgaitnieki viņa interesēs ir sadarbojušies ar naidīgu valsti.

Esam jau noguruši no nemitīgās šausmināšanās par Trampa kārtējo izlēcienu vai skandālu – Tramps meitai Ivankai sagādājis kabinetu Baltajā namā; Tramps atsakās sniegt Merkelei roku; kad intervētājs norāda uz acīmredzamu nepatiesību viņa izteikumos, Tramps atbild: «Man laikam neiet pārāk slikti, jo es esmu prezidents un tu neesi.» Tāpēc izmeklēšana par iespējamu valsts nodevību daudziem varēja vienkārši paslīdēt garām ziņu lentē kā kārtējais šobrīd valdošā vājprāta apliecinājums.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu