Irāna, reaģējot uz Trampa imigrācijas politiku, neizsniedz vīzas ASV cīņas sporta izlases dalībniekiem • IR.lv

Irāna, reaģējot uz Trampa imigrācijas politiku, neizsniedz vīzas ASV cīņas sporta izlases dalībniekiem

47
ASV prezidents Donalds Tramps. Foto: JONATHAN ERNST, REUTERS, LETA

“Ņemot vērā ASV administrācijas jauno imigrācijas politiku, Irānas Ārlietu ministrija bija neizbēgami spiesta atteikt ieceļošanu valstī ASV cīņas sporta izlasei,” paziņojis Irānas ārlietu ministrijas pārstāvis.

Irānas Ārlietu ministrija, reaģējot uz ASV prezidenta Donalda Trampa jauno imigrācijas politiku, nav izsniegusi vīzas ASV cīņas sporta izlases dalībniekiem, kuri bija plānojuši Irānā piedalīties starptautiskās sacensībās, ziņo LETA.

Tramps pagājušajā nedēļā parakstīja rīkojumu, kas uz 90 dienām apturēja vīzu izsniegšanu cilvēkiem – gan ceļotājiem, gan imigrantiem – no Irākas, Irānas, Jemenas, Lībijas, Sīrijas, Somālijas un Sudānas.

“Ņemot vērā ASV administrācijas jauno imigrācijas politiku, Irānas Ārlietu ministrija bija neizbēgami spiesta atteikt ieceļošanu valstī ASV cīņas sporta izlasei,” valsts ārlietu ministrijas pārstāvi Bahramu Gasemi citē aģentūra IRNA.

ASV cīkstoņi 16.un 17.februārī bija plānojuši piedalīties Pasaules kausa sacensībās brīvajā stilā Irānas rietumos.

Ceturtdien Teherāna noraidīja Trampa brīdinājumu saistībā ar Irānas kārtējo raķešu izmēģinājumu, ASV prezidenta teikto dēvējot par nepamatotu un “provokatīvu”.

Tramps tviterī ceturtdien paziņoja, ka Irānai tagad ir oficiāli “izteikts brīdinājums”.

Pēdējie notikumi – gan ASV imigrācijas politika, gan Trampa brīdinājums Irānai – ir saasinājuši abu valstu attiecības.

 

 

Komentāri (47)

west 03.02.2017. 19.11

Ceturtdien Teherāna noraidīja Trampa brīdinājumu saistībā ar Irānas kārtējo raķešu izmēģinājumu, ASV prezidenta teikto dēvējot par nepamatotu un “provokatīvu”.

====================

Nelietis Tramps.

Vajag atļaut Irānas raķešu izmēģinājumus. Tas noteikti veicinās mieru reģionā un ASV cīkstoņiem ļaus iebraukt šajā musulmaņu ajatollu brīnumzemē.

Fuj, amerikāņu vēlētājiem vēlreiz.

Bet galvenā ienaidnieka bildi “liberāļi” piemeklējuši ne visai. Varēja taču riebīgāku samontēt.

+5
-4
Atbildēt

1

    Anonīms > west 03.02.2017. 19.23

    Kā vienmēr, maksimāls skaļums un tēmas maiņa ir pēdējais arguments?

    +2
    -4
    Atbildēt

    0

Es 03.02.2017. 15.45

Iedomājieties, ja būtu jāliek virsraksts, cik daudziem irāņiem neizdodas dabūt spiedīgi vajadzīgo vīzu uz ASV… Bet šitā! Aizbrauks uz citām sacensībām tie izlases dalībnieki. Amerikāņiem, domāju, tādas Irānas sankcijas kā zaķim stopsignāls….

+2
-2
Atbildēt

1

    Anonīms > Es 03.02.2017. 16.17

    Kā jau teicu agrāk – sankcijas bez kontrsankcijām dabā neeksistē. Cik irāņu šodien mēģina tikt uz rietumiem, neesmu skaitījis, bet pēc islama revolūcijas viņu bija diezgan. Pats esmu runājis ar trijiem.

    0
    0
    Atbildēt

    0

west 04.02.2017. 15.49

Ja atmetam jociņus, tad Trampam būtu jāsāk uztraukties par savu dzīvību. Par Kenediju lai vēlreiz palasa.

“Liberāļi” ārdās un melo pa viņu kontrolētajiem masu saziņas līdzekļiem un apstāties netaisās. Arī Latvijas mediju Sorosa stipendiāti cītīgi atpelna savus nožēlojamos grašus.

Tramps jauc pasaules baņķieru iedibināto un “liberāļu” atbalstīto “jauno” pasaules kārtību. Pēdējie nekad nepiedos arī viņu izmešanu no Balta nama interneta lapas. Trampa attieksme pret šo iekrāsoto kompāniju ir normāla amerikāņa attieksme.

Arī globālais tautu atšķaidīšanas plāns sāk buksēt. Tas ir vēl viens spļāviens ” liberāļu” sejā.

Ja Tramps paliks dzīvs un baņķieri viņu nenošaus, tad noteikti ātri mēģinās padzīt ar impīčmenta palīdzību. Cerams, ka visa vēl normālā Amerika to nepieļaus.

+5
-5
Atbildēt

6

    west > west 05.02.2017. 11.19

    Lūk, ko nesaka ASV “liberāļu” kontrolētie meļi un Sorosa apmaksātie, vietējie “žurnālisti” Trampa apbižoto musulmaņu sakarā.

    http://www.svoboda.org/a/28244478.html

    +1
    -3
    Atbildēt

    0

    beta > west 05.02.2017. 08.06

    Anonīms > west 04.02.2017. 16.39

    Tā ka, marginālās padibenes west un robotron, ja gribat diskusiju pārvērst par lielkauju, tad tā arī notiks un jūs, marginālās padibenes un citu saukātāji savā vārdā, šajās lielkaujās vienmēr zaudēsiet.

    +2
    -2
    Atbildēt

    0

    Anonīms > west 04.02.2017. 16.29

    Vai west, kurš te melo, ārdās un rīko histērijas par citādiem uzskatiem, to dara brīvprātīgi vai atstrādā grašus? Ja atstrādā, tad kurš viņam maksā?

    Visi apmelojumu ģeneratori vienmēr saņems atpkaļ visus ”varonīgos” paziņojumus, ar kuriem mētājas paši.

    +2
    -2
    Atbildēt

    0

    Anonīms > west 04.02.2017. 16.14

    Vai ir pamats domāt, ka pēc atklāta ASV spēku iebrukuma Kubā, tas ir, darbībām, kuras varētu beigties ar trešo pasaules karu, Kenedijam būtu mazāk ienaidnieku?

    Bifa Tetena prototipam no Kremļa nav jābaidās, tieši otrādi – ”Make America Isolationist Again” ideāli saskan ar ”krievu pasaules” plāniem.

    +2
    -2
    Atbildēt

    0

    beta > west 05.02.2017. 07.31

    >west

    Patiesībā esmu pārsteigta par Trampa darbības tempiem! Tā tiešām ir laba biznesmeņa pazīme, ja esi solījis dari un dari cik vien vari ātri. Politiķu solīto ar klibu cūku ved…

    Protams, tas ir cits līmenis, bet, kad sāku vadīt uzņēmumu un daudz ko mainīt, vau, kāda jezga sacēlās! Viena daļa aizgāja cerībā, ka bez viņiem viss sabruks, kāds sāka “itāļu streiku”, darbā ir, bet neko lāga nedara, kādi sāka tenkot un baumot. Pagāja laiks, kamēr pārstrukturējāmies un attīrījāmies. Tagad pa lielam ir OK. Tā allaž notiek pārmaiņu gadījumā, tie, kam jāzaudē siltās vietas, brēc kā pie pasaules gala.

    Traps kā labs biznesmenis un psihologs, kādam viņam būtu jābūt, ja ir vadījis lielus projektus, noteikti zina, ka jābūt atvērtam, vienkārši jādara solītais un putekļi nosēdīsies…

    Cerēsim, ka Trampam pietks spēka pildīt solīto. Arī Latvijai no tā būs labums.

    +3
    -3
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu