Opozīcija prasa Reiznieces-Ozolas un Reira demisiju • IR.lv

Opozīcija prasa Reiznieces-Ozolas un Reira demisiju

19
Saeimas deputāts Mārtiņš Bondars (Latvijas Reģionu Apvienība). Foto: Ieva Čīka, LETA.

Šādu prasību iniciējuši Latvijas Reģionu Apvienības Saeimas frakcijas deputāti.

Latvijas Reģionu Apvienības (LRA) Saeimas frakcijas deputāti savākuši desmit Saeimas deputātu parakstus, lai pieprasītu finanšu ministres Danas Reiznieces-Ozolas (ZZS) un viņas amata priekšteča, pašreizējā labklājības ministra Jāņa Reira (V) demisiju. Par to aģentūru LETA informēja LRA Saeimas frakcijas konsultante Kristīne Liepa.

Par šiem demisijas rosinājumiem parakstījušies arī daži partijas “Saskaņa” frakcijas deputāti un parlamentārietis Artuss Kaimiņš (KPV.LV).

“Beidzot kādam ir jāuzņemas atbildība par esošo haosu nodokļu jomā, par pirmsvēlēšanu solījumu nepildīšanu, kā arī par Latvijas uzņēmēju konkurētspējas mazināšanu un jo īpaši par mazo uzņēmēju darbības destabilizāciju,” uzsver LRA Saeimas frakcijas vadītājs Mārtiņš Bondars.

Opozīcijas deputāti pieprasa arī bijušā finanšu ministra Reira demisiju, ņemot vērā, ka jau iepriekšējās valdības laikā tika pieņemti lēmumi, kas bija pretrunā ar Latvijas iedzīvotāju interesēm un iepriekš solīto.

Kā ziņots, pēc valsts budžeta apstiprināšanas Ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS) nācis ar piedāvājumu tomēr mainīt vairākus nodokļu politikas aspektus nākamajā gadā.

Komentāri (19)

jurisml_inbox_lv 15.12.2016. 12.24

manupraat tas buutu pareizi , ja jau cilveeks ar galvu nedraudzeejas , tas bija redzams peec koļēgovas iznaaciena , lembe iedomaajas ka ir visvarens , liekas pat uz iepriekšeejaas vienotiibas valdiibas reeķina gribeejaas spalvas uzspodrinaat saarkanajiem trubas zemniekiem , aizšaava garaam , reizniece pat savas partijas stumto budžetu pati nereprezenteeja bet mieriigi uzraava šaha partiju , iespeejams , ka scenaarijs jau ticis iepriekš paarrunaats , tagad nu buutu jaaatbild , bez atbildiibas nevar palikt arii premjers

+12
-3
Atbildēt

1

    Ozols > 15.12.2016. 15.11

    domā apzināta spēle uz savējā Kučinska iegāšanu?

    0
    -3
    Atbildēt

    0

LoveLove 15.12.2016. 14.42

DRO demisijas pieprasījums ir pamatots, tādu haosu nodokļu jomā gada beigās nav izdevies panākt nevienam finanšu ministram. Un neviena publiska skaidrojuma vai savas atbildības atzīšanas, lai Kučinskis visu skaidro, kārto un pats arī par visu atbild.

+10
-1
Atbildēt

0

DD1 15.12.2016. 12.57

Pamats Reiznieces-Ozolas demisijai, protams, nav noliedzams.

+11
-3
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu