Kinojaunumi • IR.lv

Kinojaunumi

4
Bridžitas Džounsas mazulis
Kristīne Simsone

 

oooc Bridžitas Džounsas mazulis / Bridget Jone’s Baby. Trešā Bridžitas Džounsas «sērija» patīkami pārsteidz. Režisores krēslā ir atgriezusies 2001. gadā uzņemtās Bridžitas Džounsas dienasgrāmatas režisore Šārona Magvaira, un panīkusī romantisko komēdiju sāga ir atdzimusi: humors ir ass un iedarbīgs, savukārt stāsts – sirsnīgs. Šī filma ir saturīga izklaides kino humora deva, kas cilvēcīgi paveras uz attiecībām un gadu ritumu ar jaunības kultu apsēstā sabiedrībā. Galveno lomu atveidotāju Renē Zelvēgeres un Kolina Fērta kompānijā ir veiksmīgi ierakstījies arī amerikāņu aktieris Patriks Dempsijs. Kino no 16. septembra.

ooo Snoudens / Snowden. Režisors Olivers Stouns (JFK, Dzimuši slepkavas) stāstu par bijušo CIP darbinieku Edvardu Snoudenu – slepenotās informācijas nopludinātāju – ir izvērtis vairāk nekā divas stundas garā vēstījumā par morāli, sirdsapziņu un atbildības sajūtu. Lai arī Džozefs Gordons Levits titulvaroņa lomā ir, cik nu iespējams, autentisks, filmas gaitā nepamet paredzama monotonitātes sajūta. Ja gaidāt spiegu trillera asumu, nāksies vilties; ja esat gatavi vērot tuvplānā pievilktu personāža cīņu ar sevi un šķietami neuzvaramu sistēmu – filmu ir vērts redzēt. Taču no tik pieredzes bagāta režisora, kāds ir Olivers Stouns, gribētos gaidīt ko niansētāku un smalkjūtīgāku. Kino no 16. septembra.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Iepriekšējais raksts

Nākamais raksts

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu