Zvejnieka dēls • IR.lv

Zvejnieka dēls

20
NULL
Ernests Kļaviņš

Komentāri (20)

DD1 05.09.2016. 11.53

Šoferu dēli saņem amatus, skolotāju dēli un zvejnieku dēli mantojumus. Skaista ģenealoģija.

+21
0
Atbildēt

0

Optiskais Tēmeklis 05.09.2016. 13.47

Ha-ha. Ar tēva dāvināto maibahu, ļoti iespējams, Loginovs sācis “laist Lembergu”. Acīmredzot, pats nav muļķis vai savācis līdzīgi kā Lembergs labus juristus apkārt un kariķē, izsmej Latvijas likumu sistēmu. Citādi loģiski izskaidrot veca paņēmiena spilgtu atkārtošanu nevar. Tai pašā virzienā liek domāt arī viņa frāze TV kamerai: “Es visiem patīku” vai tamlīdzīgi. Patiesībā plātīgā un mazspējīgā, toties par 1 Loginova maibahu nodokļmaksātājiem simtkārt dārgākā, valsts pārvalde šo izsmieklu ir pelnījusi. Pārvalde ar likumiem spārda kājām un dauza mazos, mazie atriebjas, balsojot ar kājām un aviobiļetēm un LV paliek un pārvaldi ieņem tie, kur citur nekur neder un nespētu iekļūt, toties sāk lielīties, kā tesīs Lembergu, Loginovu — divdsmit gadus tālāk par plātīzeru pašreklāmu ar lamuvārdiem “smagos noziegumos apsūdzētie un/vai aizdomās turētie” taču netiek. Tad nu lamātie — protams, ne balti un pūkaini! – pāriet pretuzbrukumā un izsmej. Loginovu tēva un dela pašapdāvināšanās aktā saskatāms tieši tāds varas lieībnieku piedrāziens — ļoti izsmejoš, jā, nekaunīgs. Vājajai, mazspējigajai varai atliek samierināties, — darīt vienīgo, ko tā patiesībā spēj.

+14
-4
Atbildēt

6

    Ar ko Loginovs labāks vai sliktāks par partiju politiķiem, kuri mūs, vēlētājus muļķo un drāž, reņēdājus apsmejot klusāk un iekulīgāk, nodevīgāk?

    Vismaz var viegli pasmieties, ka uzrodas kāds, kurš padrāž arī tukšos politiķus, kuri pirms vēlēšanām ne tikai man cenšas kārt makaronus uz ausīm.

    Viegli ir lamāt tīmeklī Loginovu, bet pagājšnedēļ viens no policistu arodbiedrību līderiem atreferēja Rihardu Kozlovski, iekšlietu minsitru, kurš esot apsolījis mainīt likumus tā, lai policistiem nebūtu jāmaksā par visstundām. Savādi, neviens no koalīcijas partiju šejienes faniem par to neuztraucas, toties izliekas rūpējamies par valsti, ņemoties ar dekoratīvu intrigu, uz kuru pabīda tik pareizis IR portāls.

    Visi ekstāzē? Orgasmos? Ja pa “pareizajiem” nerunā, tad viņi kļūst pareizāki?

    0
    -3
    Atbildēt

    0

    edge_indran > Optiskais Tēmeklis 05.09.2016. 14.23

    —————

    Visiem jāsamierinās ar esošo sistēmu, jo nekā labāka cilvēces vēsturē nav bijis un nebūs. Lai dzīvo Rietumu demokrātija un kapitālisms!

    Dr. habil. phil. Maija Kūle:

    “…. Kapitālismā, ko kā valsts iekārtu TF laikos vēlējās vairākums, identificējot to ar labklājības valsti, neizbēgami radās un rodas kapitālisti – jaunbagātnieki, un kādam šajā uzņēmības, riska un sabiedriskā labuma pārdales iekārtā veicas bēdīgāk. Iekārta, ko mēs visi kopā radījām, nav vairs sociālisms, un tajā dzīvo pēc citiem – sacensības – principiem.(..)

    Kapitālisms, kā zināms, rada bagātus cilvēkus. Ja tas nepatīk, tad jātaisa jauna revolūcija un jāatgriežas pie komunisma.”

    http://g4.delphi.lv/images/pix/520×315/8HSVa9fZROE/file40869549_27696b02.jpg

    http://www.delfi.lv/news/comment/comment/maija-kule-latvija-kas-mus-var-izglabt.d?id=40869429

    +2
    -3
    Atbildēt

    0

    moonlight > Optiskais Tēmeklis 06.09.2016. 10.52

    uldis_rats

    tad viņš iekšlietu ministra amatam neder.

    Ar to, ka Kozlovskis ir kolorado lentenis un saskaņietis vēl ir par maz? Vajag arī vēl vismaz, lai viņš izvarotu, nogalinātu un ēstu mazus bērnus?

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    Neesmu teicis, ka ataisnoju un priecājos par nelikumībām, vienalga, vai tās brīvostā vienā vai otrā. Pārvaldes elite vienkārši aptaukojusies, aizrāvusies ar PR. To pašu nu sāk darīt arī politapsāubāmie eksoti. Realitāte tiek pārvēsrta pašreklāmiskās spelēs. Ētika — attieksmē pret valstiskumu un vēlētājiem, iedzīvotājiem padarīta par atavismu. Par to – galvenā mana vēsts.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    uldis_rats > Optiskais Tēmeklis 06.09.2016. 10.35

    OT, nu nevar visi uztraukties tieši par tām pašām lietām, par ko Tu! Ja Kozlovskis tā patiesi izteicies (pardon, neesmu informēts un Tu šeit nekādas hipersaites neesi pievienojis), tad viņš iekšlietu ministra amatam neder.

    Bet tas nu nekādi man nerada prieku par to, ka Brīvosta dzīvo nodokļu paradīzē, maksā politielikteņiem milzu algas (kā Tev šķiet – uz “varas” vai tomēr uz sabiedrības rēķina?) un vēl ik pa laikam “ārā lien” korupcijas un nodokļu shēmošanas “āža kājas” (atkal jau – tiešām uzskati, ka piečakarē “varu”?)

    +3
    -1
    Atbildēt

    0

    uldis_rats > Optiskais Tēmeklis 05.09.2016. 16.47

    OT, Tu kaut kā abstrahējies no “varas”. Tev nav kaut kā sajūta, ka šādi “zvejnieku dēli” patiesībā piesmej ne jau “varu”, bet sabiedrību kopumā?

    P.S. Pārmetumi valsts pārvaldei vietā.

    +9
    -1
    Atbildēt

    0

cabulis 05.09.2016. 17.49

Vai tam Loginovam pašam bērnu nav, t.i. vecajam sirmajam zvejniekam – mazbērni? Tā dīvaini, ka vecītis pastutē, jau tā pie labas maizes esošo Loginovu. Loģiskāk un ģimeniskāk būtu, ja vecītis mazbērniem, kaut ko atliktu.

+4
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu