fbpx

Raimonds Tomsons, 7. labākais vīnzinis pasaulē 2

«Arī manā dzimtenē Rojā un Mazirbē, kur dzīvo vecāki, cilvēki sāk saprast vīnu. Sēžot pie jūras un ēdot kūpinātu buti, ko tad daudz vajag? Es dzertu ozolkokā izturētu Chardonnay ar kūpinājuma, dūmakas aromātu. Vai arī rīslingu, kura dzīvīgais skābums tiks galā ar trekno butīti.»
Ieva Puķe
Print Friendly, PDF & Email

 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, Tev jābūt drukātā vai digitālā žurnāla abonentam. Esošos abonentus laipni lūdzam ienākt:

Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu