Kinojaunumi • IR.lv

Kinojaunumi

7
Slēpes pa gaisu

 


oooo
 Skaļāk par sprādzieniem / Louder Than Bombs. Talantīgā norvēģu režisora Joahima Trīra (lielisko drāmu Reprīze un Oslo, 31. augusts autors) pirmais kinodarbs angļu valodā ir emocionāli intensīvs pieaugšanas stāsts. Atainojot kādas ģimenes dzīvi pēc noslēpumainas traģēdijas, režisors smalkjūtīgi iedziļinās personāžu jūtu pasaulē un noklusētos pārdzīvojumus un apmulsumu atveido ar klusu spēku. Vizuāli atturīgā lente ar Izabellu Ipēru un Džesiju Eizenbergu galvenajās lomās atstāj spēcīgu pēcgaršu. Kino no 1. aprīļa.

oooo Slēpes pa gaisu / Eddie the Eagle. Vēstījums par britu slēpotāju tramplīnlēcēju Ediju Edvardsu ir veidots kā sirsnīga sporta komēdija. Tai piemīt atbruņojoša nepretenciozitāte un vieglums, un, lai arī dažviet filma nav sevišķi oriģināla, noskatīties to var ar baudu. Stāstam par apņēmības pilno Edvardsu un viņa sportista karjeras neveiksmēm, kas vēlāk izvēršas fenomenālā popularitātē, ir divi galvenie «vilcējspēki» – titullomu spoži spēlējošais jaunais aktieris Tarons Edžertons un sportista treneris Hjū Džekmens. Kino no 1. aprīļa.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Iepriekšējais raksts

Nākamais raksts

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu