Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

3

 


MĀKSLA.
AIVARS LEITIS. TEODORS ŪDERS. IZDEVNIECĪBA NEPUTNS. Teodors Ūders (1868-1914) tiek dēvēts par vienu no noslēpumainākajiem latviešu māksliniekiem, kurš vienmēr palicis nedaudz ēnā. Viņa mākslas zīme ir ogles zīmējumi, kuros attēlota zemnieku un zvejnieku ikdiena, 1905. gada tematika, mītiskā pasaku un teiku pasaule. Apgāda cena 9 €.

ROMĀNS. MIŠELS BISĪ. MEKLĒJOT SPĀRI. IZDEVNIECĪBA ZVAIGZNE ABC. Izmeklēšanā tiek mēģināts noskaidrot, kāpēc kalnos nogāzās pasažieru lidmašīna un izdzīvoja tikai viena pasažiere – zīdainītis. Taču izrādās – lidmašīnā bija divas meitenītes! Kura ir izdzīvojusi? Kāds nevēlas, lai noslēpums tiktu atklāts. Un šis cilvēks ir gatavs uz visu. Pieejama e-grāmata. Apgāda cena 13,72 €.

BĒRNIEM. INESE PAKLONE. CĪŅAS OLU LIELDIENAS. IZDEVNIECĪBA PĒTERGAILIS. Spraiga sižeta pilnajā grāmatā runāts ne tikai par spēju radoši kopt tradīcijas, bet arī par bezjēdzīgu vardarbību. Par to, ka arī katra tradīcija nav akmenī  kalta un nepārvērtējama. Šis stāsts ir par stipru gribu, labestību un spēju fantazēt. Apgāda cena 7,50 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Iepriekšējais raksts

Nākamais raksts

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu