Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

4

 


ROMĀNS.
KRISS HARISONS. NEPRĀTĪGI  IEMĪLĒJIES. IZDEVNIECĪBA BAIBABOOKS. Kriss ir austrālietis, kurš daudz ceļo. Kaislīgas jūtas aizved viņu uz Itāliju. Sirsnīgs un asprātīgs ceļvedis ceļā uz mīlestību pret šo dienvidu valsti. Daudz dabas un itāļu virtuves aprakstu humora un asprātības mērcē. Apgāda cena 12,80 €.

KULTŪRVĒSTURE. RŪTA KAMINSKA. ANITA BISTERE. SAKRĀLĀS ARHITEKTŪRAS UN MĀKSLAS MANTOJUMS VĒSTURISKAJĀ KRĀSLAVAS RAJONĀ. IZDEVNIECĪBA NEPUTNS. 38 dažādu konfesiju dievnami. Īss ieskats to vēsturē, baznīcu ēku un mākslinieciski vērtīgā inventāra raksturojums. Mūsdienu fotogrāfijas un arī vēsturiski fotouzņēmumi, celtņu atspoguļojumi senos zīmējumos un akvareļos. Apgāda cena 9 €.

ROMĀNS. BOŽENA ŅEMCOVA. VECMĀMIŅA. IZDEVNIECĪBA PĒTERGAILIS. Viens no ievērojamākajiem čehu literatūras darbiem. Romānā attēlotā kņaze Katrīna Vilhelmīne bija pēdējā Kurzemes hercoga Pētera Bīrona meita un pirms vairāk nekā 200 gadiem staigāja pa Rundāles pils zālēm. Kad hercogam Pēterim nācās pamest Kurzemi, viņš izvēlējās čehu zemi. Apgāda cena 5,95 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu