VIDEO: Iedvesmojošs stāsts par blogeri Elīnu Bērziņu no Gulbenes • IR.lv

VIDEO: Iedvesmojošs stāsts par blogeri Elīnu Bērziņu no Gulbenes

38
Elīna Bērziņa. Publicitātes foto

Latvijas iedvesmas stāstu blogā TUESI.LV publicēts video par 25 gadus veco mārketinga speciālisti un blogeri Elīnu Bērziņu no Gulbenes, kura pārvietojas ratiņkrēslā.

“Man gribas, lai Latvijā ir vairāk gaismas no cilvēkiem. Mēs katrs varam ikdienu padarīt priecīgāku, pozitīvāku – ar labu vārdu, ar smaidu, ar pārsteigumu. Visa pamatā ir cilvēcība un labestība,” saka Elīna.

Elīna Bērziņa (25) ir mārketinga speciāliste, patlaban viņa kā brīvprātīgā darbojas Valmieras biznesa inkubatorā. Elīna dzīvo Gulbenē, viņai patīk lasīt grāmatas un brīvajā laikā nodarboties ar blogu veidošanu.

Lai nokļūtu bibliotēkā, tiktos ar draugiem un strādātu, Elīnai jāpieliek mazliet lielākas pūles kā lielākajai daļai viņas vienaudžu. Viņa pārvietojas ratiņkrēslā.

“Dievs ne par velti mums ir devis gan ķermeni, gan prātu. Un kādam ir paveicies – viņam ir abi divi,” Elīna saka, “Es savā ziņā citiem cilvēkiem esmu mācībstunda, es lieku viņiem aizdomāties – par labestību, par cilvēcīgumu; par to, ka jābeidz salīdzināt, jo mēs visi esam ar vienādības zīmi, mēs visi esam cilvēki.”

Elīna ir drosmīga un aktīva, viņa uzskata, ka “ir jācenšas maksimāli šo dzīvi nodzīvot pilnvērtīgi. Lai ir tā, ka tu atskaties un saproti – nē, mana dzīve nav bezjēdzīga.” “Iedvesma vai drosme pati pie tavām durvīm neklauvēs. Tev ir jāļauj tai ienākt savā dzīvē,” saka Elīna.

Video veidojuši biedrības “NEXT” pārstāvji Liene Zīlīte, Paula Āboliņa-Ābola, Vilis Brūveris un Nauris Zeltiņš, sadarbībā ar biedrību “Dēms”.

 

Komentāri (38)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu