Tiesneši izvēlas Bičkoviču • IR.lv

Tiesneši izvēlas Bičkoviču

24
Māris Bišofs

Komentāri (24)

dzeris49 27.04.2015. 16.07

Tiesu sistēmas degradācija acīmredzot, turpināsies, jo grūti noticēt, ka arī reālais Saeimas vairākums par šo padomju laiku stagnātu, pie kam, glumo, ietekmējamo, un negodīgo, kas gatavs “atmazgāt” pat totāli sakompromitētos tiesnešus, un atkal ieceļ amatos vecos blēžus, nenobalsos, taisni tādu vajag mūsu korumpēto politiķu saimniekiem, kas tie ir, to visi zina.

Tātad, turpināsies arī biznesa problēmas, sakarā ar situāciju tiesās, un valsts kopēja degradācija, kā zināms, viens no galvenajiem sekmīgas valsts attīstības pamatiem ir tiesiskums.

Intersanti būtu aprēķināt, cik % IKP, investīcijas un darbavietas Latvija zaudē mūsu “izcilās” tiesu sistēmas dēļ?

+24
-1
Atbildēt

0

klejotājs 27.04.2015. 16.50

Latvijas ienaidnieki var priecāties. Tiesas atkal ies veco ceļu. Tas traucē valstij attīstīties. Tiesneši ir ļauna un negodīga kasta, kura sevi nostādījusi pāri likumam un ieintresēta tikai savā materiālā labumā.

“Par tiesnešiem cienīgi blēži sēž.”

+18
-1
Atbildēt

0

DD1 27.04.2015. 15.33

Bičkoviča dēļ sasmakušais gaiss nevar izvēdināties no AT, tai nevar piekļūt dezinficējošie ultravioletie stari, jo kā mūris priekšā ir stagnāts, kas pabāž zem deķa visus tiesnešu, MN administratoru nesmukumus, jo pašam skapī skeleti. Roka roku mazgā,- abas netīras.

+15
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu