Doņeckas apgabalā uz mīnas uzspridzināts pasažieru autobuss • IR.lv

Doņeckas apgabalā uz mīnas uzspridzināts pasažieru autobuss

33
Uzspridzinātais autobuss. Foto no UNIAN/facebook.com/kivailya

Četri cilvēki gājuši bojā, 21 – ievainots

Četri cilvēki ir gājuši bojā, bet 21 ir ievainots, uz prokrievisko kaujinieku ieliktas mīnas uzsprāgstot satiksmes autobusam, ziņo UNIAN, atsaucoties uz Iekšlietu ministriju.

Reisa autobuss Doņeckas apgabalā brauca maršrutā Artjomovska – Gorlovka. Trešdien, 25.martā, plkst. 20.30 Artjomovskas milicijas dežūrdaļā tika saņemts ziņojums, ka Majorskas rajonā, mēģinot pa zemes ceļu apbraukt stacionāro kontrolpunktu, autobuss ar pasažieriem uzsprādzis uz mīnas.

Kā informēja Ukrainas terorisma apkarošanas štāba pārstāvis Anatolijs Steļmahs, reisa autobuss gribējis saīsināt ceļu, tāpēc pārkāpis arī caurlaižu režīmu pretterorisma zonā.

Autobusā braukuši 26 cilvēki. Visi cietušie nogādāti Artjomovskas slimnīcā.

Ukrainas pretterorisma centrā paziņoja, ka mīnu ielikuši prokrieviskie kaujinieki. Steļmahs arī teica, ka separātisti atbildību par uzspridzināto autobusu noveļ uz Ukrainas spēkiem, taču Ukrainas sapieri ik dienu nodarbojas ar apkārtnes atmīnēšanu, jo daudzviet joprojām atrodas teroristu paslēptās mīnas.

 

Komentāri (33)

v_rostins 26.03.2015. 12.22

Ukrainai sen jau bija jāpārnes karadarbība uz ienaidnieka teritoriju, lai neviena diena Bidlostānā vairs nepietu bez sēru izsludināšanas. Cilvēces atkritumiem ir jābaidās braukt transportā, palikt mājās vai iziet uz ielas. Tas jādara, kamēr bidļjaķina pati nebūs izgriezusi savus augstmaņus, virsniekus un popus, kastrējusi to pēcnācējus un deklasējusi visus to tuviniekus.

+1
-1
Atbildēt

0

Kurmītis 26.03.2015. 12.40

Ha, ha, ha, …. nu es taču teicu!

Jo īpaši smieklīgas ir tās ukru pasakas, ka tie esot separātisti, kuri mīnējuši apkārtni … kontorlpunktā … deguna galā ukriem … vietā, kuru vairāk nekā pusgadu viņi pilnībā kontrolē … un kur nekāda karadarbība nav notikusi … : )

Vēl smieklīgāka viņu pasaciņa, ko IR nolēmis nepārpublicēt: Ukrainas iekšlietu ministra vietnieks Doņeckas apgabalā Iļja Kiva paziņojis, ka „pēc mīnas eksplozijas prokrieviskie kaujinieki ar mīnmetējiem apšaudīja autobusu, neļaujot Ukrainas ātrās palīdzības un ārkārtas situāciju darbiniekiem nokļūt notikuma vietā un sniegt palīdzību cietušajiem … „

Jautājums – a kā tie „prokrieviskie kaujinieki” vispār uzzināja, ka te kāds autobuss ir uzsprādzis? Ukri piezvanīja un viņiem pateica? Un kamdēļ gan viņiem šaut pa medicīnas darbiniekiem? Līdz šim viņi nekad nav to darījuši pretstatā ukru bandītiem, kuri to tik vien dara kā ar artilēriju bliež pa slimīcām, skolām, bērnudārziem, autobusu pieturām un dzelzceļa stacijām – kur ļaužu vairāk …

Secinājums – kārtējais provokācijas mēģinājums līdzīgi kā Volnovahā. Kur paši uzspridzina autobusu pie SAVA kontrolpunkta. Tad paši izsauc Gradu brigādi, lai sabombardē rajonu un to visu nofimē un samontē. Tikai kaut kas tur šoreiz misējās … : )))

+1
-2
Atbildēt

1

    dullaisdauka > Kurmītis 26.03.2015. 13.26

    Yes! Ne jau vienam Kurmītim, bet visai cilvēces godīgajai daļai ir sen skaidrs, kas ir kas… Kamēr DTR un LTR valdības nodarbojas ar pasākumiem, lai normalizētu tautas ikdienas dzīvi, Nacistiskās Ukrainas bandītu armija un tur valdošā fašistu neapsiteņu hunta nodarbojas ar nemitīgām provokācijām pret miermīligajām republikām, bet, gan jau… Pienāks diena, kad Mēs kopā ar pasaules miera sardzi, Krieviju, tās dižā vadoņa vadīti, pieliksim punktu šīm, amerikāņu kara kurinātāju atbalstītajām izdarībām…

    0
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu