Jaunākās filmas • IR.lv

Jaunākās filmas

3
Vēl viena vislabākā viesnīca Kliņģerīte
Kristīne Simsone

 


ooo
 Vēl viena vislabākā viesnīca Kliņģerīte / The Second Best Exotic Marigold Hotel. Izrādās, turpinājumi ir ne tikai tīņiem domātajiem kases gabaliem, bet arī gados cienīgākās publikas «labo sajūtu kino». Šis ir 2012.gadā komēdijdrāmas par pensionāru grupiņas piedzīvojumiem Indijā «pēcdarinājums». Lai gan senioru attiecību un viesnīcas peripetiju portretējums cieš no atšķaidījuma (jo nekā jauna, ko vēstīt, jau nav), arī šai filmai izdodas saglabāt labestīgo atmosfēru un lielisko aktieru savstarpējo ķīmiju – Džūdija Denča un Megija Smita, kā allaž, pārliecina. Kino no 6.marta.

oo Sūklis Bobs Kvadrātbiksis / SpongeBob SquarePants. Esmu pārliecināta, ka kinematogrāfs nebūtu neko zaudējis, ja leģendārā multeņu varoņa Sūkļa Boba piedzīvojumi netiktu iemūžināti uz lielā ekrāna. Izklaide rūdītiem šīs animācijas faniem, kuriem pazīstami tās joki un noskaņa, šoreiz papildināta ar Antonio Banderasa Karību jūras pirātu kapteinim Sperovam līdzīgu antivaroni. Brīžam komiski, brīžam muļķīgi, taču kopumā nekaitīgi – ja bērni pieprasa, ir vērts riskēt. Kino no 6.marta.

o Pielūdzējs / The Boy Next Door. Lai man piedod Dženifera Lopesa un pielūdzēji, bet viņas dalība filmā ir kā švakas kvalitātes zīmogs. Filma par kādas «ģimenes mātes» afēru ar krietni vien jaunāko kaimiņu puisi, šķiet, ir iecerēta kā spriedzi kāpinošs, erotiski provokatīvs vēstījums. Taču Pielūdzējs uzdzen zosādu banālo tekstu, absurdā un paredzamā stāsta dēļ. Priekšroka jebkuram no Lopesas mūzikas video! Kino no 6.marta.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Iepriekšējais raksts

Nākamais raksts

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu