Ceturtdien grupa "Instrumenti" sāk koncertsēriju • IR.lv

Ceturtdien grupa “Instrumenti” sāk koncertsēriju

28
Grupas "Instrumenti" publicitātes foto. Foto Ansis Starks

Retrospektīvs atskats uz “Instrumenti” mūziķu bērnību, katra personīgo pieredzi, iepazīstot pasauli

Decembra sākumā grupa “Instrumenti” izdevusi savu trešo studijas albumu “Iekams”, kas pieejams gan CD, gan vinila formātā, un tajā iekļautas deviņas jaunas kompozīcijas. Šonedēļ grupa sāk koncertsēriju.

Albums “Iekams” kopā ar Gati Zaķi radīts Gruzijā, un tas bijis iecerēts kā iekšupvērsts ceļojums. Tas ir kā retrospektīvs atskats uz “Instrumenti” mūziķu bērnību, katra personīgo pieredzi, pamazām iepazīstoties ar pasauli. “Šo laiku gan individuāli, gan grupas mērogā izjūtam kā pāreju no viena zobrata nākamajā. Un šis albums ir tas, kurš mūs pārslēdz no “iepriekšotnes turpmākajā”,” stāsta Jānis Šipkēvics.

Ceturtdien, 11.decembrī, “Jūras Vārtos” Ventspilī grupa uzsāks “Mēs tiksimies gaisā” koncertsēriju, kas ar koncertiem turpināsies Rīgas Domā (15., 16., 17.decembris) , diviem Vidzemes koncertzālē Cēsis (19.decembris) un noslēgsies ar 26.decembra koncertu Latgales vēstniecībā “Gors”. Īpaši priecīgi “Instrumenti” ir par iespēju klausītājiem piedāvāt nakts koncertus Rīgā un Cēsīs – Rīgas Doma 17.decembra nakts koncerts rīkots sadarbībā ar biedrību “Mans Doms”. Šie koncerti notiks pēc grupas iepriekš izziņotajiem koncertiem – plkst.22.30 – Rīgas Domā 17.decembrī un Vidzemes koncertzālē “Cēsis” 19.decembrī.

“”Mēs tiksimies gaisā” vakari būs ļoti emocionāli blīvi, impulsīvi un spontāni. Esam priecīgi par iespēju šo programmu piedāvāt arī īpašos nakts koncertos Rīgā un Cēsīs. Tā vien šķiet, ka mūzika, ko esam radījuši šiem koncertiem, savu īsāko un patiesāko ceļu pie klausītāja atrod maģiskajā laikā īsi pirms pusnakts,” pastāstīja mūziķis Jānis Šipkēvics.

 

Biļetes cena 20 0 35 eiro. Biļetes nopērkamas www.bilesuserviss.lv

 

Komentāri (28)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu