Rasmusens: NATO pārtrauc sadarbību ar Krieviju • IR.lv

Rasmusens: NATO pārtrauc sadarbību ar Krieviju

26
NATO ģenerālsekretārs Anderss Fogs Rasmusens (no labās) tiekas ar Ukrainas premjerministru Arsēniju Jaceņuku. Foto: AFP/LETA

Ukrainai ir nepieciešamas kompleksas reformas, arī militārajā sfērā

NATO pārtrauc sadarbību ar Krieviju, ceturtdien vizītes laikā Ukraināpaziņoja alianses ģenerālsekretārs Anderss Fogs Rasmusens.

“Ziemeļatlantijas alianse pārtrauc sadarbību ar Krievijas Federāciju, nostiprina kolektīvo aizsardzību visu NATO locekļu aizstāvēšanai un pieņēmusi lēmumu palielināt atbalsta un sadarbības līmeni ar Ukrainu,” paziņoja Rasmusens, tiekoties ar Ukrainas Augstākās radas priekšsēdētāju Oleksandru Turčinovu.

Rasmusens norādīja, ka NATO nosoda Krievijas rīcību, kas noveda pie Ukrainas teritoriālās vienotības pārkāpšanas un nelikumīgas Krimas aneksijas, ziņo LETA.

Viņš arī izteica cerību, ka “septembrī paredzētais Ukrainas-NATO samits ļaus spert jaunus konkrētus soļus abu pušu produktīvas sadarbības organizēšanai”.

Vienlaikus viņš uzsvēra, ka “Ukrainai ir nepieciešamas kompleksas reformas, arī militārajā sfērā, un Augstākajai radai šeit ir jābūt svarīgai lomai”.

 

Komentāri (26)

dro 07.08.2014. 18.22

Rasmusens: NATO pārtrauc sadarbību ar Krieviju

___________________

Vai mūsu DP par to informēta un savukārt vai Rasmusens informēts, ka Latvijā vāc ziedojumus teroristiem Ukrainā?

+13
0
Atbildēt

9

    Signija Aizpuriete > dro 07.08.2014. 23.11

    ——-

    Kas vainīgs-tas bailīgs:

    “Ukrainas valdība ceturtdien pārtraukusi pamieru Malaizijas lidmašīnas bojāejas vietā, kur starptautiskie eksperti uz laiku pārtraukuši izmeklēšanu.” http://www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/521251-ukrainas_valdiba_partrauc_pamieru_aviokatastrofas_vieta

    0
    -2
    Atbildēt

    0

    Signija Aizpuriete > dro 07.08.2014. 23.39

    ——-

    Ja grib, tad var bez kādiem tur BUKIE’M appieties:

    А зачем туда привезли “Бук” ?

    “(..)Так ведь это “что-то помощнее” уже давно придумано, сделано, испытано и запущено в серийное производство. На сей момент на вооружении Сухопутных войск России числится по меньшей мере 5 типов самоходных ЗРК малой дальности (“Оса”, “Стрела”, Тор”, “Тунгуска”, “Панцирь”). Если вывести из рассмотрения изрядно устаревшую “Стрелу”, то остается четыре типа ЗРК, способных уничтожать вертолеты и самолеты противника на дальностях 8-12 км, с досягаемостью по высоте в 5-6 км (у современного “Панциря” с ракетой 57Э6, соответственно, 20 и 10 км), с боевыми частями в 10-15 раз более мощными, нежели у переносных ЗРК.”

    http://www.solonin.org/article_a-zachem-tuda-privezli-buk-

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    Signija Aizpuriete > dro 07.08.2014. 20.51

    ——-

    Ukrainai ir nepieciešamas kompleksas reformas, arī militārajā sfērā.

    ==============================================================================

    Большая разница по украински Свадьба в Малиновке

    http://www.youtube.com/watch?v=3r1YyK24DWQ

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Ansis > dro 07.08.2014. 23.19

    Visas tās Supersazvērestības teorijas aiz matiem pievilktas.

    Ticamāk, ka domāja, ka Ukraiņu transportnieks. Jo internetā taču brīvi redzami komercreisu lidojumi – ja butu gribējuši, tad varēja visu gana precīzi saorganizēt.

    p.s. Par to, ka Strelkovs atzinās … tas nav īsti taisnība. strelkov_info publicēja gan paša Strelkova ziņojumus, gan arī citu “opolčencu” ziņojumus. Un tas konkrētais bija parakstīts, kā ziņojums no opolčenca.

    Tas visticamak bija no grupas, kas bija kopā ar LifeNews, kas filmēja nokritušās lidmašīnas dūmus no attāluma – jo tur sižetā apmēram tie paši teksti.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    Ansis Reinhards > dro 07.08.2014. 21.36

    > lno

    Girkins varēja neko nezināt vai zināt tikai daļu plānu… Girkinu putlers tāpat zināmā mērā izmanto…

    +4
    -2
    Atbildēt

    0

    Ansis Reinhards > dro 07.08.2014. 20.43

    Interesanta versija. Izklausās gana iespējama…

    http://glavnoe.ua/news/n186609

    +2
    0
    Atbildēt

    0

    dro > dro 07.08.2014. 21.26

    beta. Tādā gadījumā Girkins nebūtu plātījies, ka notriekuši kārtējo Ukrainas lidaparātu :

    https://www.youtube.com/watch?v=pzSdsrpzDTw

    +3
    0
    Atbildēt

    0

    Jolanta Švābe (Stalidzāne) > dro 07.08.2014. 22.40

    Kaut kā negribas ticēt, ka šāda mēroga operācijā tik stulbi kļūdījās ar pozīcijām. Par gandrīz 40 km… Saprotu, ka Girkins un Borodajs pēdējā laikā reti ir skaidrā, taču ka lauka komandieriem nav GPS vai kaut vai kartes – tas ir galīgi garām. Vai arī Dombabvē rīkojumus dod tādi urkas, kurus pie mums par sētniekiem neņemtu. Par šādas operācijas (Krievijas armijas iebrukuma leģitimizācijas) izgāšanu vainīgos bija vismaz jānošauj. No otras puses nav brīnums, ka viņus sobrīd FSBšņiki meklē. Un čekisti nemēdz iepazīstināt nepiederošas personas ar īstajiem plāniem. Girkins, Bess un Buk-a apkalpe šajā spēlē bija bandinieki, kuriem nebija jāzina, pa ko viņi šauj. Viņiem bija jāpieņem koordinātes, jānospiež poga un jāpaliek domājot, ka notrieca An-26 vai Il-76 vai tml. Gaidīsim seriāla turpinājumu.

    +3
    0
    Atbildēt

    0

    Alise > dro 07.08.2014. 21.50

    Protams, var izskatīt arī tādu versiju, bet kā rāda vēsture – pirmā objektīvā versija, kas parasti ir arī vienkāršākā, ir visbiežāk arī pareizā. Šajā gadījumā – mēgināja notriekt ukraiņus un kļūdījās, notrieca pasažiernieci.

    +5
    0
    Atbildēt

    0

dro 07.08.2014. 22.42

Известной украинская писательница и поэтесса Оксана Забужко заявила, что “свободная” Россия умерла вместе с Валерией Новодворской, а порядочные россияне сейчас по экранам не светятся.

+9
0
Atbildēt

1

    Signija Aizpuriete > dro 07.08.2014. 23.03

    ——

    “At his press conference last Friday Obama bristled at his critics saying, “Apparently people have forgotten that America, as the most powerful country on earth, still does not control everything around the world.”(..)

    To understand this new Insane Moment (vide the late ’50s/early ’60s scenario of “Dr. Strangelove”), let’s go to the crucial journalists of this moment, Pepe Escobar and Bob Parry. I’d also recommend historian Stephen Cohen, who discusses the true terrorist policies of the Kiev Government, this is really scary– but he is subscription only at the Nation Magazine (Aug. 4/11).” Oliver Stone,Actor/Director

    https://www.facebook.com/TheOliverStone

    0
    0
    Atbildēt

    0

Janka, Janic 07.08.2014. 19.15

ločmelis atgriezies no donbassa?

+6
0
Atbildēt

3

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu