Ceturtdien Rīgā uzstāsies talantu šova "X Factor" uzvarētājs Džeimss Arturs • IR.lv

Ceturtdien Rīgā uzstāsies talantu šova “X Factor” uzvarētājs Džeimss Arturs

24
Publicitātes foto

Koncerta sākums šovakar plkst.21

Rīgā, Daugavas koncertzālē, šovakar plkst.21 uzstāsies britu televīzijas talantu konkursa “X Factor” devītās sezonas uzvarētājs Džeimss Arturs, raksta aģentūra LETA. Viņš Latvijā viesosies savā pirmajā, paplašinātajā solo turnejā. Arturs Rīgā ieradīsies pilnā koncertsastāvā, līdzi vedot turnejas koncerta aprīkojumu. 

26 gadus vecais Arturs divu gadu laikā iekarojis klausītāju sirdis visā pasaulē ar kaverversiju “Shontelle” dziesmai “Impossible”, kā arī skaņdarbiem “Recovery”, “You’re Nobody ’til Somebody Loves You”, “Get Down” un citiem. Viņa debijas albums “James Arthur” Lielbritānijas albumu topā pirmajā nedēļā piekāpās tikai repera Eminema atgriešanās ierakstu izdevumam. Ieraksts “Impossible” kļuva par vienu no visu laiku pārdotākajiem un klausītākajiem ierakstiem Lielbritānijā un citur pasaulē, pārspējot vairākus rekordus, turklāt iegūtie līdzekļi tika novirzīti labdarībai. 

Tikpat ļoti kā viņa mūzika un balss fanus visā pasaulē aizkustināja viņa gājiens līdz panākumiem – sarežģīta bērnība, bēgšana no mājām, pat būšana bez pajumtes, pastāvīgā cīņa ar sevi un nerimstoša mīlestība uz mūziku, kas pat uz brīdi atkal saveda kopā viņa vecākus, kas “X Factor” laikā atbalstīja dēla cīņu par uzvaru. Konkursa laikā Arturs aizrāva gan žūriju un viesus, piemēram, Rianu un Ritu Oru, savukārt Nikola Šercingere kļuva par viņa mentoru. Žūrijas komisijas vadītājs, ietekmīgais mūzikas uzņēmējs Saimons Kauels pēc jaunā talanta uzvaras atzina, ka tā bija pelnīta uzvara. Savukārt mūziķis “Ed Sheeran” jau uzreiz paziņoja, ka aicina Arturu pievienoties viņam studijā. 

Biļetes uz Artura koncertu pieejamas www.bilesuparadize.lv

Komentāri (24)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu