Jaunākās filmas • IR.lv

Jaunākās filmas

3
Kristīne Simsone

 

ooo Te nu viņa ir / And so it goes. Prieks, ka Maikls Duglass ir atgriezies kino, gandarījums gan būtu viņu redzēt cienīgāka kalibra filmās, kāda bija, piemēram, Stīvena Soderberga biogrāfiskā drāma par klavieru virtuozu Liberači Behind the Candelabra. Šai Roba Reinera (Kad Harijs satika Salliju) romantiskajai komēdijai nepiemīt teju nekas no režisora agrāko darbu sirsnīgā harismātisma – lentes monotonais scenārijs ir tapis pēc tās pašas receptes, pēc kuras tiek «ceptas» nupat visas izklaides romantiskās filmas, tomēr Duglasa un Diānas Kītones aktierspēle spēj atsvērt ne to vien. Kino no 1.augusta.

oo Brīnumainā Oza zeme / Legends of Oz: Dorothy’s Return. Animācija, kas savā sintētiskajā un minimālistiskajā vizualitātē atgādina maķenīt novecojušu datorspēli. Piedzīvojumu garā un sirsnībā ar spēcīgu mazuma piegaršu šī filma acīmredzot ir tapusi, lai apsviedīgi nopelnītu uz svešu lauru, proti, nosaukuma, rēķina. Kino no 1.augusta.

o Seksa video / Sex Tape. Pusotras stundas garš jēlību «festivāls» par «nopludinātu» seksa video, kur izbazūnētie pikantumi labākajās Holivudas izklaides mašinērijas tradīcijās vairāk ir filmas pārdošanas stiķis, nevis reāla sižeta komponents. Infantila klaunāde ar pieaugušo filmas ambīcijām. Kino no 1.augusta.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu