Jaunākās filmas • IR.lv

Jaunākās filmas

3
Lielā spāņu ģimene
Kristīne Simsone

 

ooo Lielā spāņu ģimene / La gran familia española. Viegla un labestīga spāņu komēdija, kas gan ar humoru, gan dažbrīd sērīgākām notīm ķidā kādas piecu brāļu ģimenes «skeletu skapi». Patīkama skatāmviela, kas uz fināla pusi gan maķenīt samulsina ar latīņamerikas ziepju operām raksturīgām «kaislībām». Splendid Palace no 16.maija.

oo Blondīne ēterā / Walk of Shame. Nogurdinošas pusotras stundas, kuru laikā filmas veidotāji par katru cenu mēģina iegalvot, ka īsā kleitā tērptas un lielpilsētas apskretušajos rajonos nomaldījušās sievietes uztveršana par prostitūtu ir smieklīgs joks. Garš, pajēls farss, kuru glābt nav pa spēkam pat simpātiskajai Elizabetei Benksai. No 16.maija.

ooo Godzilla. Nesalīdzināmi jēdzīgāka par iepriekšējo, 1998.gada amerikāņu versiju, filma neliek vilties ne specefektu kvalitātē, ne spriedzes uzturēšanā – galu galā, šīs divas komponentes ir tieši tas, ko gaidām no zinātniskās fantastikas grāvējiem. Patīkami galvenajās lomās redzēt jauno zvaigžņu paaudzi – Āronu Teiloru Džonsonu un Elizabeti Olsenu. Diemžēl viņiem šoreiz īsti nav kur izvērsties – lentes veidotāji savus personāžus ir apdalījuši, atainojot tos garlaicīgi plakanus. No 16.maija.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu