Sestdien un svētdien Ķīpsalā uzvedums "Riga Magic Dance" • IR.lv

Sestdien un svētdien Ķīpsalā uzvedums “Riga Magic Dance”

31
NULL

Uzvedums būs mūsdienu dejas un ekstremālo sporta veidu sintēze

Nedēļas nogalē, 10. un 11.maijā Ķīpsalas hallē notiks dejiski ekstremāls uzvedums „Riga Magic Dance”, kas būs mūsdienu dejas un ekstremālo sporta veidu sintēze. Vairāk nekā 250 ekstrēmo sporta veidu un mūsdienu deju, hiphopa, breika dejas, velotriāla, frīstaila, skeitborda, frisbija, sporta un ielu vingrošanas, improvizācijas un moderno tehnoloģiju talanti izaicinās paši savu iespēju robežas, lai kopā radītu neatkārtojamu emociju sprādzienu un nojauktu robežas starp mākslu un sportu. 

 „Riga Magic Dance” uzveduma stāsts sekos līdzi kāda ģitārista dzīvei, kura lomā iejutīsies leģendārās grupas „Linga” ģitārists Viktors Fedosejevs. Uzvedumu „Riga Magic Dance” veido režisore Edīte Ābeltiņa un horeogrāfs Guntis Spridzāns, kas „Riga Magic Dance” dēvē par urbāno jeb pilsētvides minioperu: „Tik vērienīgu, mūsdienīgu un piesātinātu uzvedumu, kurā būs skatāmi lielākā daļa pilsētvides mākslas un sporta veidi, jums vēl nebūs nācies redzēt!” 

 Apmeklētājiem būs iespēja redzēt Baibas Klints, Janas Karolas, Kristīnas Tumakovas, Anastasijas Vorkunkovas, Elzas Kronbergas, Aleksandra Ivanova a.k.a Snickera, Karīnas Jermakas, Kristīnes Vismanes, Zigmāra Lāča, Denisa Tumakova, Nikolaja Voroņežceva un Kaspara Meilanda horeogrāfijas. Uzvedumā piedalīsies arī trikeri, batutisti un parkūristi no Vingrošanas olimpiskā centra, frisbijisti no „Ultimate Decision” un „Salaspils FK”, kā arī ielu vingrošanas komanda un Latvijas Ielu vingrošanas sporta biedrība. Pamatīgu devu adrenalīna sola Latvijas ekstrēmo sporta veidu spīdekļi – skrituļslidotāji no „Therolling.lv” un „Taktika.lv”, skeitborda komanda „Clockwise.lv”, BMX frīstaileri Tomass Grīnbergs, Oskars Ābele, Kārlis Dzērve, MTB frīstailers Māris Orniņš u.c. „Riga Magic Dance” uzstāsies arī Latvijas ritmiskākā grupa „Pulsa efekts”, breika dejotāji „Camelot”, „Motion Bang Crew”, „Soul City Breakers”, dejotāji no mūsdienu horeogrāfijas skolas „EXTREME”, Tukuma pilsētas modes deju studijas „DEMO”, deju studijām „Bump”, „GDS”, „Let’s dance”, „Ghetto Dance Academy”, „Buras” u. c. 

Uzveduma „Riga Magic Dance” biļetes var iegādāties www.bilesuparadize.lv

Komentāri (31)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu