Svētdien pēcpusdienā notiks "Dzintara apļa" vēsturisko automašīnu parāde • IR.lv

Svētdien pēcpusdienā notiks “Dzintara apļa” vēsturisko automašīnu parāde

20
Foto no mājas lapas www.dzintaraaplis.lv

Parādē piedalīsies apmēram 50 vēsturisko spēkratu – ”Volgas” un VAZ klases automašīnas

Šodien, 4.maijā notiks vēsturisko automobiļu sacensību “Dzintara aplis” trešās sezonas atklāšana ar vēsturisko spēkratu parādi galvaspilsētas ielās, raksta aģentūra LETA. 

Parādē piedalīsies apmēram 50 vēsturisko spēkratu – ”Volgas” un VAZ klases automašīnas, kuras policijas eskorta pavadībā plkst.14.30 startēs no Biķernieku kompleksās sporta bāzes un virzīsies uz Brīvības ielu, lai īsi pēc plkst.15 finišētu Rīgas doma laukumā. Stundas garumā – līdz plkst.16 – Rīgas iedzīvotājiem un pilsētas viesiem būs iespējams klātienē apskatīt padomju laika sacīkšu automašīnas. 

Pirmdien, 5.maijā sadarbībā ar Ceļu satiksmes drošības direkciju, Antīko automobiļu klubu un “Ghetto Family” producentu apvienību Biķernieku kompleksajā sporta bāzē norisināsies “Dzintara apļa” trešās sezonas pirmā posma sacensības un Latvijas čempionāta pirmais posms “Volgu” klasē. Sacensību dalībniekus un skatītājus sagaida ne tikai tradicionālās vēsturisko automobiļu autošosejas sacīkstes tādās klasēs kā “Volga”, VAZ un “Formula”, bet arī vēsturisko automašīnu detaļu placis un spēkratu izstāde. Kvalifikācijas braucieni sāksies plkst.12, sacensību oficiālā atklāšana notiks plkst.13.30, savukārt pirmais sacensību starta šāviens atskanēs plkst.14. 

Vēsturisko automobiļu sacensību apmeklētājiem būs iespējams ne tikai klātienē sekot līdzi spēkratu sacensību norisei, bet arī vērot Ziemeļeiropas un Austrumeiropas viena no spēcīgākajiem moto frīstaileriem Jāņa Rozīša un viņa komandas “Stuntfighters” sniegumu. Drifta cienītājiem būs iespēja vērot šovu no “Ghetto Drift Team”. Pašiem mazākajiem sadarbībā ar CSDD, “Ghetto Family” un Latvijas Gumijlēcēju klubu tiks nodrošinātas dažādas izklaidējošas atrakcijas. Tie apmeklētāji, kuri uz sacīkstēm būs ieradušies ar padomju retro automašīnām vai motocikliem, pasākumu varēs apmeklēt bez maksas.

Vairāk informācijas www.dzintaraaplis.lv

Komentāri (20)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu