Jauns žurnāls - “Ir Brīvdienas” • IR.lv

Jauns žurnāls – “Ir Brīvdienas”

20
Žurnāla "Ir Brīvdienas" 1.numura vāks
Ieva Cielava

Žurnāla “Ir” izdevniecība a/s “Cits medijs” laiž klajā jaunu ceturkšņa dzīvesstila žurnālu “Ir Brīvdienas”

Žurnāls Ir Brīvdienas ir dzīvesstila žurnāls, kur smelties iedvesmu vaļaspriekiem, ceļojumiem, atpūtai ar draugiem vai vienatnē un idejas, kā to visu darīt aizraujoši, veselīgi, zaļi un saskaņā ar gadalaikiem.

„Žurnāls būs kā radīts brīžiem, kad kalendārā nav neviena ieraksta. Kad laiks pieder tikai tev. Tava brīvdiena ir tava brīvības diena,”  saka tā veidotāji. 

Ir Brīvdienas iznāks četras reizes gadā – pavasarī, vasarā, rudenī un ziemā. Žurnāls drukāts uz līdz šim Latvijas tirgū žurnālu izdošanā neizmantota videi draudzīga papīra.

Pavasara žurnālā ietvertas dažādas tēmas, kas pasvītro šim gada laikam raksturīgo vieglumu un atelpu pēc ziemas. Sulīgi dīgsti uz palodzes un pavasarīgi interjera nieki. Rīgas jauno kafejnīcu apskats. Ceļojums uz saulaino Stambulu un eksotisko Maroku. Intervija ar dziedātāju Anci Krauzi. Uzmanības vērti kultūras notikumi. Svētdienas kūkas un ģimenes pusdienu receptes. Pārgājiens Ķemeru tīreļa pirmatnējās burvības izbaudīšanai. Budisms domu sakārtošanai un citas tēmas.

Žurnāla Ir Brīvdienas radošo komandu veido žurnāla Ir žurnālisti un redaktori Dace Smildziņa un Māris Diņģelis, kas izstrādājuši izdevuma saturu un  dizainu.

Žurnāls ir pārdošanā lielākajās preses tirdzniecības vietās no 21. marta.

Žurnālā ieskatīties iespējams šeit: http://www.ir.lv/brivdienas

Vairāk informācijas žurnāla Ir Brīvdienas redakcijā: 67281588

 

Komentāri (20)

Aivars Krauklis 21.03.2014. 20.42

Labprāt abonētu digitālu versiju, ja tāda tiktu piedāvāta. Kamēr jāpērk papīrs, nākas iztikt bešā. Tieši tāpat, ka ar „Naudu”.

Sagatavot materiālu, bet atteikties to izplatīt maksāt gataviem pircējiem jau iestrādātā veidā (IRu ta lasu datorā) – dīvaina biznesa politika. Laikam jau izdevējiem manus eirikus nevajag.

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu