Straujuma: ministriem 16.martā nav jādodas pie Brīvības pieminekļa (papild.) • IR.lv

Straujuma: ministriem 16.martā nav jādodas pie Brīvības pieminekļa (papild.)

119
Einārs Cilinskis. Foto: Evija Trifanova, LETA

Raidījums: Cilinskis gatavs zaudēt amatu par piedalīšanos 16.marta pasākumos

Ministriem nevajadzētu piedalīties 16.marta pasākumos pie Brīvības pieminekļa, tomēr tā ir katra cilvēka personīgā izvēle – darīt to vai nē, uzskata Ministru prezidente Laimdota Straujuma (Vienotība).

Premjerministre gan vēl nekomentēja jautājumu par iespēju vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministram Eināram Cilinskim (VL-TB/LNNK) zaudēt amatu, piedaloties šajos pasākumos. Otrdien valdības sēdes slēgtajā daļā ar drošības iestāžu pārstāvjiem tiks pārrunāts jautājums par 16.martu, tāpat būtiski ņemt vērā Latvijas sadarbības partneru, Eiropas Savienības (ES) dalībvalstu reakciju, ja ministrs piedalīsies šajā gājienā, skaidroja premjerministre.

“Valdības pozīcija tomēr nav piedalīšanās gājienos, kurus var traktēt kā atbalstu fašismam, vai, no otras puses, citā datumā – atbalstu komunismam,” pēc koalīcijas padomes sēdes sacīja valdības vadītāja, ziņo LETA.

Straujuma vairākkārt uzsvēra, ka pašlaik viņa nevar pateikt, vai atlaidīs kādu ministru vai neatlaidīs, turklāt valdības partneriem ir koalīcijas līgums, kurā noteiktas “zināmas procedūras”.

Tikmēr nacionālās apvienības “Visu Latvijai!”-“Tēvzemei un brīvībai”/LNNK (VL-TB/LNNK) līdzpriekšsēdētājs Raivis Dzintars skaidroja, ka partija nepieņems nekādus politiskus lēmumus un neieteiks vai neaizliegs saviem pārstāvjiem doties pie Brīvības pieminekļa 16.martā. Tā ir katra pilsoņa izvēle, kurā dienā, kurā vietā un vai vispār viņš godina latviešu karavīrus, pauda politiķis.

Dzintars arī atzīmēja, ka karavīru piemiņa ir “vērtējama augstākās kategorijās nekā amatu jautājums, un līdzīgi to uztver arī Einārs Cilinskis”. Turklāt Cilinskis jau daudzus gadus apmeklē šos pasākumus, un tālākais ir valdības ziņā un vērtēšanas ziņā, vai ministrs var turpināt darbu, uzskata nacionālās apvienības līderis.

Viņš gan piebilda, ka ministrs rīkojies saskaņā ar sirdsapziņu un nepārkāpj iekšējo vienošanos.

Jau ziņots, ka pirmdien pēc Ministru kabineta komitejas sēdes Straujuma ar Cilinski vairākas minūtes sarunājās. Premjerministre teica, ka Cilinskis viņai izstāstījis savu argumentāciju, kāpēc dosies gājienā.

Cilinskis žurnālistiem pirmdien neatklāja, par ko runājis ar valdības vadītāju, kā arī vispār nesniedza komentārus. Viņš informēja, ka 14.martā plāno nākt klajā ar plašāku informāciju.

Jau ziņots, ka ministrs Cilinskis sola piedalīties 16.marta leģionāru piemiņas pasākumos, lai arī varētu zaudēt amatu. Par to vēstīja TV3 raidījums „Nekā personīga”. Savukārt ekspremjers Valdis Dombrovskis (Vienotība) pirmdien teica, ka ministru klātbūtne 16.marta Leģionāru piemiņas dienas pasākumos ir pilnīgi lieka un tikai saasinātu iespējamo konfrontāciju. 

Dombrovskis uzskata, ka ministru piedalīšanās gājienā vai ziedu nolikšanā pie Brīvības pieminekļa tikai saasinātu iespējamo konfrontāciju risku, teica ekspremjers LTV rīta raidījumā. Tā, protams, ir katra ministra izšķiršanās, taču ar ministriem ir bijusi saruna un ieteikts šajos pasākumos nepiedalīties, teica Dombrovskis.

Bijušais premjers pauda, ka zināmi instrumenti, kā izvairīties no konfrontācijas, ir arī Rīgas domes rokās, jo tā var nodalīt savstarpēji konfrontējošos pasākumus. Kā svētdien stāstīja raidījums „Nekā personīga”, Cilinskis februāra beigās par 16.martu teicis: „Es neapsveru iespēju doties. Es tur došos.”

Pēc notikumiem Ukrainā ministrs par došanos gājienā arī nav pārdomājis. Iespējams, lai liktu domas viņam tomēr mainīt, negaidīti ministrijā pagājušajā nedēļā ieradās ASV vēstnieks, ziņo raidījums. Vēstnieks Marks Pekala gan saka, ka par 16.martu neesot runājuši, tikai norādīja, ka „šis ir laiks, kad mēs visi domājam par saspīlējumu attīstību un par reģionālo kontekstu šīm izpausmēm”.

Arī Saeimas Nacionālās drošības komisijas vadītājs Valdis Zatlers (RP) mudina iedzīvotājus 16.martā būt sevišķi piesardzīgiem pret iespējamām provokācijām. Viņš velk paralēles ar Ukrainas situāciju, kur ukraiņi okupētajā Krimas teritorijā arī turas pretī Krievijas provokācijām, kas mēģina ukraiņus piespiest sākt lietot ieročus. „Viņi nav šāvuši pretī. Viņi ir paziņojuši savu gatavību, savu stāju un viņi stingri turas pie savas zemes. Un uzskata to par savu dzimteni. Šeit mēs esam tādi paši un nekas cits jau nav jāizdara. Nedrīkst ļauties provokācijām,” teica Zatlers.

Valdošās koalīcijas partneru – “Vienotības” un VL-TB/LNNK – politiķiem ir domstarpības par ministru dalību 16.marta pasākumos pie Brīvības pieminekļa. Neoficiāli izskan, ka tad, ja kāds no Nacionālās apvienības ministriem piedalīsies pasākumos pie Brīvības pieminekļa, varētu lemt par viņa atlaišanu no amata.

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Cilinskis plāno 16.martā doties pie Brīvības pieminekļa, savukārt tieslietu ministre Baiba Broka (VL-TB/LNNK) vēl nav izlēmusi, vai apmeklēs 16.marta pasākumus. Vēl viena Nacionālās apvienības pārstāve valdībā – kultūras ministre Dace Melbārde – šos pasākumus parasti nepameklē un arī šogad neplāno to darīt, ziņo LETA.

Latviešu leģionāru piemiņas dienā šogad ir gaidāmi augstāki drošības riski un uz pasākumiem Rīgā varētu ierasties arī radikāli noskaņotas personas no ārvalstīm, aģentūrai LETA iepriekš sacīja Drošības policijas (DP) priekšnieks Jānis Reiniks. Tam par iemeslu ir notikumi Ukrainā un pieteiktie antifašistu pasākumi Rīgā.

Rīgas domes Sapulču, piketu un gājienu komisija nolēmusi atļaut visus 16.martā pieteiktos pasākumus, nosakot, ka pretēju viedokļu paudējiem būs liegts izmantot skaņu pastiprinošas iekārtas.

(papildināta no sākuma)

Komentāri (119)

Jânis Bankoviès 10.03.2014. 09.28

Tas ,ka vēl palikušajiem leģionāriem ir pilnas morālas tiesības doties uz Brīvības pieminekli, organizētu līdzjutēju (vai tie ir VL,vai V, vai ZZS, vai pat ZRP nav svarīgi, svarīgi, lai vecos vīrus neatstāj vienus pret “moskaļu cilvēkēdājiem”, un tas, ka līdzjutēji pie reizes afišē sevi kā kāda politiska spēka pāstāvji ir gluži nesvarīgi, tikai labi, ka apliecina savu rūpi par vecajiem vīriem un viņu traģēdiju) pavadībā ir neapstrīdams fakts.

Cits jautājums vai tur jādodas formālajiem valsts publiskajiem pārstāvjiem (uz deputātiem neattiecas), ministriem un Saeimas amatpersonām, prezidentam- tie ja grib paust attieksmi droši var doties uz Lesteni.

Velns slēpjas detaļās- 15.,19.divīzijas tika veidotas pilnīgi nerēķinoties ar LR nākotnes iespējām(te pat blakus LT, neviens tādu stulbību neizdarīja, tāpēc var palūkoties uz demogrāfisko struktūru tur un te, tagad, lai arī GER pirms 2PK bija vislabākās attiecības tieši ar LT) ar netālredzīgo un iztapīgo tautiešu rokām(starp tiem arī R.Bangerskis). Abas divīzijas zvērēja Lielvācijai un tās mērķiem, karoja zem tās karoga, un tās vadībā diemžēl. Formāli šīm vienībām vienīgā nesaraujamā saistība ar LR bija pats karavīrs, kā izejmateriāls, un vapenis ar karogu, vārdu sakot teritoriālā vienība Lielvācijas armijā.

Tādejādi Latvijas varas struktūrām, tam starpām mūsdienu, nav nekāda saistības ar 15.,19. divīzijām, kā armijas-karaspēka struktūrām.

Veterāniem ir morālās tiesības iet pie “TĒVZEMEI un BRĪVĪBAI” gribēt un saņemt no savas Tautas atbalstu. Vārdu sakot uz godu un cieņu viņi ir cienīgi kā indivīdi-karavīri, nevis struktūra-15.,19. divīzija, tāpēc godu un cieņu viņiem sniedz indivīdi-pilsoņi(pilsoņu kopas-partijas arīdzan), nevis valsts struktūru pārstāvji.

Tieši tas pats attiektos uz 43. gvardes latviešu strēlnieku divīzijas (vai citiem SA karavīriem -LR valstspiederīgajiem)veterāniem, kuri jūt morālas tiesības doties uz Brīvības pieminekli, bet tie parasti tur neiet,jo saprot, ka sarkanais mēris viņus bija izmantojis,iznīcinājis, pat sirdī neatstādams personiskos mērķus, atšķirībā no tiem pašiem leģionāriem.

+33
-10
Atbildēt

8

    Sanšains > Jânis Bankoviès 10.03.2014. 17.54

    NYT –

    Histērisks.. muļķis.:) Atvainojiet!

    +7
    -14
    Atbildēt

    0

    ilmisimo > Jânis Bankoviès 10.03.2014. 20.22

    NYT >Haris

    _______________ hmm..

    baldriāņus Vienotībai?

    +5
    -10
    Atbildēt

    0

    Ojārs > Jânis Bankoviès 10.03.2014. 21.08

    Pirmajos atjaunotās neatkarības gados 16.marts bija leģionāru pašu datums, līdz kamēr to ar vai bez Kremļa iniciatīvas padarīja trokšņainu.

    __________________________

    Beidz melot. Pirmo reizi 16 martu atzīmēja vēl 1989. gadā, kad te bija krievu armija. Vēlāk tas bija gandrīz oficiāls pasākums – ja nemaldos prezidents Ulmanis piedalījās u.c. amatpersonas. Tikai vēlāk valsts izadzējs s”ķēle nobijās un panāca, ka 16. martu izsvītro no kalendāra. Tu jau protams nezini :) , bet škēlem ir ļoti labi ekonomiskie sakari krievijā.

    +4
    -6
    Atbildēt

    0

    Sanšains > Jânis Bankoviès 10.03.2014. 14.00

    WAT:

    Cits jautājums vai tur jādodas formālajiem valsts publiskajiem pārstāvjiem (uz deputātiem neattiecas), ministriem un Saeimas amatpersonām, prezidentam- tie ja grib paust attieksmi droši var doties uz Lesteni.

    ===========================================

    Un līdzīgi –

    Ja padomju laikā gribēji iet pret straumi, t.i., negribēji slavēt Ļeņinu un kompartiju, tu to varēji arī atļauties – kamēr vien paliki margināls, maliņā un pažobelē (šajā gadījumā – Lestenē).

    Ja gribēji izvirzīties, taisīt karjeru, tad, protams, sava uzvedība bija jākoriģē.

    Rīgas centrs nav domāts latviešiem, kuri neprot uzvesties saskaņā ar “zeitgeist” – Rīgā droši un brīvi jājūtas tikai krieviem, Rīgas viesiem un uzvedīgiem, sapratīgiem latviešiem.

    +12
    -12
    Atbildēt

    0

    silvija > Jânis Bankoviès 10.03.2014. 18.34

    Hari, tu neesi histērisks muļķis, tu esi aprobežots hitlerjugenda līmeņa mūlāps.

    +11
    -8
    Atbildēt

    0

    Jânis Bankoviès > Jânis Bankoviès 10.03.2014. 15.33

    Atradi gan Hari salīdzinājumu,tīrākā demagoģija, ja nav pa Tavam, oponents uzreiz “di.slaiža-krievmīlis”, es taču teicu Tautai ir jāaizsargā un jāgodā šie traģiskie karavīri(starp citu visiem LR karavīriem ir viena diena 11.nov) šajā viņu pašu izvēlētajā dienā, tamstarpām deputātiem, partijām,NVO utt..

    Vienīgais ko es iebilstu ,ka 15.,19.divīzijas (Lielvācijas) tiek kaut kādi saistītas ar LR,LR savukārt publiski pārstāv amatpersonas – Ministri,Prezidents, Saeimas amatpersonas.

    Pieleca?

    +11
    -8
    Atbildēt

    0

    lauris > Jânis Bankoviès 10.03.2014. 16.34

    >Haris

    Jūs atļāvāties Lesteni nosaukt par pažobeli? Tādā gadījumā mani neviens neatturēs Jūs nosaukt par cūku! Vai tiešām Jūsu partijas pirmskolas līmeņa patrioti tā spēj izskalot smadzenes, ja varat atļauties kļūt par nodevīgu slampu un piemiņas vietu nosaukt par pažobeli?

    Tas vairs neturās nekādos rāmjos, Jūsu partijas un atbalstītāju ieskatā, ja nav pēc jūsu prāta, tad visi ir nodevēji. Pasargi, Dievs, Latviju no tādiem patriotiem! Jūs esat bīstamāki par nacistiem.

    +13
    -9
    Atbildēt

    0

    Aivars Krauklis > Jânis Bankoviès 10.03.2014. 11.17

    Latvijai vienādi traģiskas ir piedalīšanās SS un „gvardes” divīzijās, krita abās vienādi – par svešām varām. Pirmajos atjaunotās neatkarības gados 16.marts bija leģionāru pašu datums, līdz kamēr to ar vai bez Kremļa iniciatīvas padarīja trokšņainu.

    Diemžēl sabiedrotos mēs varam izvēlēties tikai no tiem, kādi ir pieejami. Ja negribam atgriezties gaišajā pagātnē, tad nākas rēķināties ar to, ko par mums domā un kā izprot vēsturi mūsu šodienas sabiedrotie, lai cik nedroši arī tie nebūtu – labāku nav un nav gaidāmi. Kam muguras smadzenes ir aktīvākās, to pagrūti atzīt, tomēr grūti neredzēt – Cilinska kunga un līdzīgo izdarības krievu zemes savācošai Krievijai un personīgi biedram Puķinam vajadzīgas, kā ēst, īpaši šogad. Pasūtījums nedrīkst palikt neizpildīts

    Lietuvā vācu prasības pēc palīgdivizījām ignorēja, laikam par to daži ģenerāļi zaudēja dzīvības, bet pēc kara pretestība sarkanajiem bija daudz lielāka. Kaut teritorija mežabrāļu cīņām daudz neērtāka. Toties mums ir diena, kad politikāņiem izrādīt mugurkaulus. Paldies no Kremļa.

    +16
    -8
    Atbildēt

    0

janis17 10.03.2014. 09.37

Jānis Derkusovs 10.03.2014. 12.07

Un kas notiks, ja Cilinskis neies? Kas tieši? Viņš tur ko -centra spēlētājs?Viņam par godu pasākums?

Vai tā ir daļa no viņa priekšvēlēšanu kampaņas?

Galvenais temats saistībā ar 16.martu-ies Cilinskis vai neies.

Nav drusku sīki?

+15
-5
Atbildēt

6

    dro > Jānis Derkusovs 11.03.2014. 20.11

    WAT… dzīvot mītu-romantikas pasaulē…

    ________________

    Vai tik tas neattiecas attiecas uz Jūsu izafantazēto Baltijas “hercogisti” pēc 2. pasaules kara? Tikai muļķīgā pasakā Dažu skaistu ziedu autors var pārtapt no vācu kalpa par tālredzīgu politiķi:)

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    Jânis Bankoviès > Jānis Derkusovs 11.03.2014. 11.11

    Pārstājiet , lno, dzīvot mītu-romantikas pasaulē, vērts iepazīties ar diplomātijas un/vai karadarbības klasiķiem, Makiavelli, Suņdzi, Bismarku, Klauzevicu, Kisindžeru utt.. Diplomātiju un karadarbību( starpvalstiskās attiecības) neviens neveic ar “sirdi” , bet ar “prātu”, sirds tikai piedalās ,kā piedeva, pipariņš . Leiši 2PK gados piegāja valstiski ar prātu ,šai dilemmai (piedalīšanās 3DR akcijās), ko latviešu un igauņu nelgas(nevis karavīri, bet konkrēti organizētāji) savukārt izpildīja ar uzviju arī par leišiem, respektīvi pilnīgi idiotiski piegāja “sirds” – emociju kategorijās. Kādi rezultāti? Lūgtum LV ~30-35% ne gluži lojāli iedzīvotāji, EE~25-30%, LT ~5-10%, vēl pie reizes LT spēja pēc kara noorganizēt vispēcīgāko nacionālo partizānu kustību. Savukārt latvieši(ēsti un rietumukraiņi) atklāti nodemonstrēja:” mēs karosim kaut ar pašu velnu , lai sovokus nomestu, nu un loģiskas sekas, pat salīdzinoši”tupais” sovoks neuzticējās latviešiem un ēstiem, un visu topošo LPSR eliti importēja no moskovijas( ar nelielu Berklava frakcijas padumpošanos), protams šai elitei LPSR bija tikai kūrorts-slinkākajiem, un pakāpiens uz Kremli centīgākajiem, un lai kūrortā labi justos, un samazinātu nacionālistu risku, LPSR tika masveidā kolonizēta ar „pufaikām”.

    It īpaši LPSR vadības groži visās jomās , izejot no sovoka ,bija LR lojālistiem naidīgu spēku rokās, kādi rezultāti? Sekas pats labāk par mani ziniet, EE no LR ceļa izglāba FIN, kas vienkārši ņēma un visu EE godīgi nopirka, kamēr moskovija vēl bija šokā, un ieviesa savu kārtību ar saviem cilvēkiem, kā nauda, tā tiesiskums, sovoku elite palika ar garu degunu ( nevar salīdzināt ar LR gadījumu, kad viss LPSR staffs pēkšņi kļuva par LR staffu)

    Vēlreiz Cilinskim jārīkojas kā valstvīram GUDRI ,ja jau viņš ir nonācis, kāda tīšas netīšas darbības rezultātā idiotiskā situācijā-starmešu gaismā, nevis kā „sirds” cilvēkam. Valstvīrs savā rīcībā ir tieši pretējs „tautas sirdsapziņai”, par ko te diskutējam, Cilinskis atbild ne tikai par sevi un saviem principiem… Viņš personificē valsti-valsts viena no augstākajām amatpersonām.

    +1
    -2
    Atbildēt

    0

    Jânis Bankoviès > Jānis Derkusovs 11.03.2014. 01.04

    Nu kāpēc neciena? Streļķi +- nodrošināja ,ka vispār šajā pusē varēja rasties valstis, un LR oficiālajā olimpā ir tiem vieta, kā LR armijas izcelsmes avotam, tas ka lv raksturīgā mazinieciskā skaudība liedza atgriezt visu latvisko virsniecības stafu no Moskovijas pēc Rīgas miera līguma,cits stāsts.

    Leģionāri kā karavīri nebija mazāk varonīgi ( tieši tāpat kā 43.gvardes divīzijā esošie), bet viņi cīnījās par tukšo, ar Latviju tos saistīja tikai cerība un sirds, ārējie apstākļi nekādi nedeva iemeslus tā cerēt un domāt, ne vienus ne otrus nevar dēvēt par LR brīvības cīnītājiem( cita runa –mežabrāļi), traģiski latviešu karavīru likteņi, mūsu vēsture.

    Par frontes ziņojumiem pārspīlējat un vēl pie tam krietni, tas ka nebija no makaronu, rumāņu līdzniekiem fakts, labas vācu divīzijas ekvivalents, bet ne jau ūbermenši.

    +3
    -2
    Atbildēt

    0

    dro > Jānis Derkusovs 11.03.2014. 07.49

    WAT. Par frontes ziņojumiem pārspīlējat un vēl pie tam krietni…

    _________________

    Slinkums meklēt avotu. Dažreiz, lai aizsargātu savu tautu un godu, jācīnās arī “pa tukšo”. Daudz cēlāk mirt kaujas laukā kā no krimiķa naža Sibīrijas lēģerī.

    +4
    -2
    Atbildēt

    0

    Jânis Bankoviès > Jānis Derkusovs 10.03.2014. 12.37

    16. marts kā tracis tika iniciēts no Moskaļiem,info par to izplata moskaļu mēdiji,izmanto retorikā arī moskovīti, Rietumiem ir pie kājas kaut kādi vecu cienījamu vīru pasākumi LR (diemžēl zaudētāju karaspēka sastāvdaļas), vēl pie tam kutelīgais golocost’a jautājums, liedz Rietumiem skatīties uz zaudējušo pusi pozitīvi, labākā gadījumā vienaldzīgi, tāpēc savas ziņas viņi papildina ar moskovītu kolēģu sižetiem(aizbāž tukšās minūtes ziņās, vai ja Kremlis uzmet uz kešu).

    Tāpēc parādot šo piemiņas pasākumu kā Tautas pasākumu(pilsoņi, NVO,partijas utt..), kurā oficiālie valsts pārstāvji nepiedalās, tiek Bizantiskajiem moskovītiem izsists arguments ,ka LR ir nacistiska valsts, viņiem paliek tikai arguments ,ka latvieši( ne tikai) ir “fošisti”, bet pret tautas izvēli tur neko nepadarīsi, visās Eiropas valstīs ir labējie. Nesākšu uzskaitīt un krietni daudzskaitlīgāki savā īpatsvarā nekā LR.

    Savukārt Cilinskim ierodoties pie Brīvības pieminekļa tiktu izmantots apgalvojums- Valsts amatpersona-pie valsts simbola, Lielvācijas armijas divu karaspēku vienību kopdarbības dienā, seko secinājums mūsdienu Latvija sevi saista Lielvācijas armiju-Lielvāciju-NSDP-Hitlers-golocost’s, tātad Rietumu mēdijus tiek prezentēts ka LR ir jūdu kāvēju revizionisti, vai tas ir labi?

    +11
    -7
    Atbildēt

    0

    dro > Jānis Derkusovs 11.03.2014. 00.20

    Ak nabaga latvieši, sērdieņu tauta. Būvē okupācijas muzejas, kur apraudāt savu bāreņu likteni, bet neciena ne latviešu strēlniekus, ne leģionārus. 50. tajos gados rietumos leģionāri nebija ne nacisti, ne fašisti, tagad attieksme mainījusies un paklausīgajiem latviešiem jādzied līdz:)

    WAT raksta, ka 19. divīzjā bija tikai 5200 karotāju, iespējams, ka kādu brīdi bija palikuši ierindā tik maz karotāju, bet ne jau vienmēr skaitliskais pārsvars nosaka rezultātu. 30000 tūkstoši strēnieku nolika uz ausīm visu baltgvardu Krieviju, pie tam divīzijas pulki bija izsvaidīti pa visām frontēm. Ne viena vācu karaspēka vienība nav tik bieši pieminēta frontes ziņojumos kā latviešu leģionāru divīzijas.

    Jāsmejas arī par to, ka Dzintars pierunājis Cilinski. Viņš vienmēr pieņēmis patstāvīgus lēmumus. Piemērs:

    Rīgas domes deputāts Einārs Cilinskis (TB/LNNK) nolēmis atteikties no kandidēšanas uz ekonomikas ministra amatu. Cilinskis šodien žurnālistiem uzsvēra, ka patlaban izveidojusies politiskā situācija viņam liedz kandidēt uz ekonomikas ministra amatu.

    Uz šādu soli Cilinski pamudinājušas masu medijos paustās aizdomas, ka premjers Aigars Kalvītis (TP) varētu būt nolēmis viņu virzīt apstiprināšanai amatā, pretī saņemot apvienības “Tēvzemei un brīvībai”/LNNK (TB/LNNK) atbalstu Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) vadītāja Alekseja Loskutova atbrīvošanai no amata.

    Ja vēl ir kāds godīgs politiķis, tad viņš jāaplej ar samazgām, lai neatšķirtos no citiem.

    +8
    -3
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu