Kūtris un viņa domubiedri gatavi atbalstīt Sudrabu • IR.lv

Kūtris un viņa domubiedri gatavi atbalstīt Sudrabu

99
Gunārs Kūtris. Foto: Edijs Pālens, LETA

Sudrabai un viņas domubiedriem izdodoties saredzēt tautas mērķus un uzdevumus

Līdzšinējais Satversmes tiesas priekšsēdētājs Gunārs Kūtris un viņa domubiedri ir gatavi atbalstīt Ingūnas Sudrabas kustību, lai gan pats Kūtris pagaidām nezina, vai piedalīsies Saeimas vēlēšanās.

Intervijā LNT raidījumam “900 sekundes” Kūtris atzina, ka viņš un viņa domubiedri Sudrabas centienus atbalsta, lai gan pagaidām nekādas konkrētas atbildes par dalību viņas kustībā nav sniegtas, ziņo LETA.

Tomēr uz jautājumu, kāpēc izvēlēta tieši Sudrabas jaunveidojamā kustība, kas nākotnē varētu pārtapt par partiju, Kūtris atbildēja, ka, ilgu laiku esot tuvumā valsts vadītājiem, uzreiz ir redzams, ar kādām metodēm strādā viņu pārstāvētās partijas, jo daudzos gadījumos tiekot aizmirsts, ka bez partijas līnijām un uzdevumiem ir arī tautas mērķi un uzdevumi.

Pēc Kūtra domām, Sudrabai un viņas domubiedriem šos tautas mērķus un uzdevumus izdodas saskatīt, tādējādi viņiem ir priekšstats par to, kas katrā jomā ir jāsakārto.

Trešdien bijušais Saeimas Juridiskā biroja vadītājs Gunārs Kusiņš nodos tiesneša zvērestu un sāks pildīt Satversmes tiesas (ST) tiesneša amata pienākumus.

Līdz ar Kusiņa stāšanos amatā tiesneša pilnvaras beigsies ST tiesnesim un pašreizējam tiesas priekšsēdētājam Gunāram Kūtrim.

Kā iepriekš skaidroja ST priekšsēdētāja palīdze Līna Kovalevska, laika posmā līdz ST priekšsēdētāja vēlēšanām priekšsēdētāja pienākumus pildīs ST priekšsēdētāja vietniece Aija Branta.

 

Komentāri (99)

Janis 19.02.2014. 09.36

Kūtris ir pareizajā vietā.

Ņemot vērā cik kūtri Sudraba veido savu kustību, viņiem saskanēs.

Pie reizes viņš kļūs par politisko līķi pirms iekļūšanas politikā.

Kaut kā negribas ticēt, ka latviešu vēlētāji balsos par kustību “Latvijai”, kas reģistrēta nepilsoņu kustības vadītāja dzīvoklī.

+24
-1
Atbildēt

7

    austrisv > Janis 19.02.2014. 14.11

    DD1, it kā jau vīrieši to tāpat nedarītu lielās mīlas dēl!

    Varbūt Sudraba tēlo Džuljetu, bet romeo ir tas druknais vīrelis no aizrobežas, bet droši ka bagāts un ietekmīgs, un tas viņai acīmredzot glaimo gan fiziski, gan materiāli, gan morāli, tā sakot trīs kopā vismaz, ja ne vairāk.

    Domā, ka viņai vēl hormoni trako?

    +2
    0
    Atbildēt

    0

    peerku > Janis 19.02.2014. 13.34

    > Bet DD1

    At, sieviete,- tavs vārds ir vājība. :)

    +3
    0
    Atbildēt

    0

    peerku > Janis 19.02.2014. 13.09

    > Bet

    Sudraba nemaz nav tāda “svētā nevainība”, kā izliekas. Man liekas, ka viņa ir izkalkulējusi, ka var izmantot krievu kopienu, t.sk., pareizticīgo popu, lai tiktu prezidentes krēslā. Tas nebūt neizslēdz, ka zinot šo viņas vājo punktu ar viņu tiek manipulēts, tādēļ viņa mums ir tik bīstama.

    +7
    -2
    Atbildēt

    0

    Timurs Čuntonovs > Janis 19.02.2014. 15.31

    Es arī visu laiku brīnos, kādēl blagorodnā jaunava Sudraba nevar reģistrēt savu enerģētisko kustību savā vecmeitas dzīvoklī? Kādēļ jākaras kaklā sirmiem un cienījamiem :) krievu fiziķiem? Nu jā, līdz Einšteinam laikam šitā Baikāla stepes liesma neaizvilks… hahaha

    +6
    0
    Atbildēt

    0

    austrisv > Janis 19.02.2014. 13.22

    DD1

    Nē, nē. Sudraba ir iekārojusi to veci no kremļa augšgala. Pārējais, t. sk arī pareizticība ir tas ceļš uz mērķi, kā viņa to sev ir izvirzījusi, un neka sviņai nav ne svēts ne goda vērts! Pārdos arī māti, ja ta sdraudziņš to gribēs.

    +9
    0
    Atbildēt

    0

    jmaklakovs > Janis 19.02.2014. 09.42

    Nobalsos par smuko Sudrabu un par smuko Kūtri! Ne velti Sudraba pirmām kārtām vērsās pie pensionāriem.

    +13
    -2
    Atbildēt

    0

    austrisv > Janis 19.02.2014. 10.02

    Ne jau visi pensionāri tic Sudrabai un viņas mīļotajam Stepaškam, kuru vina bieži devusies apciemot, kā izklausījās vakar intervijā, uz Baikāla ezera izklaides māju. Ak, svētā nevainiba, un atpūtusies tur viena!

    Ne jau visi pensionāri ir apdalīti domāšanā, bet daļa jau ir- tas nu fakts, jo neskatās pēc darbiem, bet klausās aizdomīgu spēku izveidotai Sudrabas PR!

    Darbu viņai nav- vismaz ne labu. Vai tad sēdēšanu Baltijas krievu kā viņu tur sauc , Maskavas mājā, un klausīšanos, kā tie Maskavas krievi ienīst Latvijas latviešus, var saukt par labu darbu?

    Izskatās, ka Krievija nopietni kērusies pie Latvijas maigās iekarošanas varas!

    Baisi, ja idioti uzķersies! Kas tad notiks ar Latviju? Zatleram neizdevās ar tanku piesaukšanu- izglāba sešinieks! Kas izglābs Latviju no šis nodevējas, kura vakar meloja ačeles blisinādama, jo pareizticīgo pops droši ka melošanu atlaidīs!

    +14
    -3
    Atbildēt

    0

ligakalnina 19.02.2014. 09.33

Nu tad vēl kādam ir jautājumi par Kutri un visiem PLL, ZZS un SC balsīm ( neatceros, kā balsoja TBLNNK) ievēlētām amatpersonām, kas tie par cilvēkiem, arī Kalnmeijers, Bickovics, Muižniece utt?

Kūtris bija tas, kas spēcīgi aizstāvēja arī blēdi Muižnieci.

Un nevienu nesatrauc, ka šie laiki Latvijā draud atgriezties, pareizāk sakot, ar Straujumas iebīdīšanu un ZZS ienākšanu jau, praktiski, atgriezušies?

Bail pat iedomāties, kas var notikt pēc vēlēšanām.

+23
-3
Atbildēt

6

    Antra > ligakalnina 19.02.2014. 10.08

    Vai vecs slims homoseksuālists vienmēr, arī tad, kad tas nekrietni melo, būtu jāatbalsta?

    +1
    -12
    Atbildēt

    0

    Antra > ligakalnina 19.02.2014. 11.57

    Aigars Brauns

    Asteszvaigžņainā turku bonbongu fabrīka, Mēs visi zinām,

    Visi ZRP tikumiskā līdera, Viķkas Makarova un Žagara(Oziriss) klubiņu biedri?

    +2
    -5
    Atbildēt

    0

    Antra > ligakalnina 19.02.2014. 13.12

    dzeris49

    par to tai atmeta ēdienu atliekas no Šlesera, Šķēles un Lemberga galda.

    Atliekas no Zaharjina, Meļņika, Šķēles un Šlesera galdiem rija Zatlers un ja tas vēl nebūtu palīdis zem SC sedziņas, arī Lembergs savējās saslaukas tam nebūtu liedzis.

    +1
    -4
    Atbildēt

    0

    silvija > ligakalnina 19.02.2014. 11.22

    Asteszvaigžņainā turku bonbongu fabrīka, Mēs visi zinām, ka tu esi vecs un slims homoseksuālists, bet prieks, ka sāc apzināties, ka esi arī nekriens melis, kā jau visi Lisije, Hromije un citi krievu praporu pēcteči.

    +6
    -3
    Atbildēt

    0

    ligakalnina > ligakalnina 19.02.2014. 10.14

    Šodien atkal zāles aizmirsi iedzert, ombross, ģenerālis, kas tu vēl tur esi bijis?

    Un nav labs stils dzŗest savus komentārus, uz kuriem esmu jau atbildējis.

    +11
    -2
    Atbildēt

    0

    ligakalnina > ligakalnina 19.02.2014. 09.48

    Tev īsa atmiņa, TBLNNK, ilgu laiku, bija vienā koalīcijā ar TP, vēlāk PLL un ZZS, un balsoja tā, kā tam lika, par to tai atmeta ēdienu atliekas no Šlesera, Šķēles un Lemberga galda.

    Taisni tāpēc TBLNNK nobeidzās ar 2% reitingu, un dabūja apvienoties ar NA, kāpēc tas bija vajadzīgs TB, skaidrs, kāpēc tas bija vajadzīgs NA, nav skaidrs, acīmredzot, nauda, kas tad cits.

    +16
    -4
    Atbildēt

    0

silvija_vitina 19.02.2014. 09.47

Pēc Kūtra domām, Sudrabai un viņas domubiedriem šos tautas mērķus un uzdevumus izdodas saskatīt…

vēl gribētos saskatīt arī TAUTU, jo šobrīd vairāk tā kā ir redzama tikai kustība (bez tautas), mērķi (bez tautas) un uzdevumi (bez tautas). Ak, jā. Vēl nav īsti izlīduši no pagrīdes un nav saskatāmi arī paši kustinātāji , resp., Sudrabas scenarija autori.

+19
0
Atbildēt

1

    austrisv > silvija_vitina 19.02.2014. 10.16

    Tos scenārija autorus arī neredzēsim. Viss paliks aizkadrā. bet galvenais jau ir , vai spējam saskatīt un atškirt melus no patiesības, lai gan vakar Sudraba sevi uzskatīja par godīgu un nemelojošu būtni. Kauns viņai, jo melo viņa pat savas ačeles nemirkškinot! Laikam jau pamatīgi iezombēta tajā Baikālā.

    +12
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu