fbpx

Aija Gabrāne, cildināta slavena britu pavāra mājaslapā 3

«Reizēm grūti ēdienus, kā tie gatavoti pirms simt gadiem, pasniegt mūsdienīgi. Nevienu ar zirņiem un speķi nepārsteigšu, jāizdomā kas citāds. Taču jācenšas recepti atjaunināt tā, lai nepazustu bērnībā sajustā garša, kas saglabājas atmiņā kā īstā,» skaidro Aija.
Gunita Nagle
Print Friendly, PDF & Email

 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, Tev jābūt drukātā vai digitālā žurnāla abonentam. Esošos abonentus laipni lūdzam ienākt:

Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu