Ministrijas • IR.lv

Ministrijas

27
NULL
Māris Bišofs

Komentāri (27)

Ojārs 02.10.2013. 15.45

Ministrijas taču to dara cilvēku labā, vai tad nē?

+1
0
Atbildēt

0

inta_s 02.10.2013. 15.37

Vai būs kāda karikatūra par Vienotības savējo bīdīšanu amatos?

“VSAC Rīga no š.g. 23. jūlija ir sācies haoss. Ar Labklājības ministrijas rīkojumu ir noņemta iepriekšējā iestādes direktore, un par direktores pienākumu izpildītāju iecelta A. Mercalova. Kā zinām, šīs ministrijas vadībā ir partijas Vienotība biedre Viņķeles kundze. Kāda saistība ir ar jauno direktores pienākumu izpildītāju A. Mercalovu? Ļoti būtiska, viņa ir veselības ministres I. Circenes meita.

Nākot pie varas Vienotībai, tās līdere S. Āboltiņa deklarēja, ka partijas nostāja – valsts pārvaldē amatos pēc radniecības un draugu būšanas netiks apstiprināti partijas biedru radi, draugi, kā tas ir bijis līdz šim, bet tikai pēc profesionālām spējām, izglītības, pieredzes un piemērotības.

Ko redzam šobrīd? Bez kāda konkursa A. Mercalova ir direktores pienākumu izpildītāja – ar visu lielo algu, kas ir rakstāma ar četriem cipariem. Mūsu jautājums: “Kāpēc tieši A. Mercalova?” Vai pēc izglītības, pieredzes, piemērotības? Nē, bet gan pēc radu būšanas, jo šis amats ar lielo algu ir iekārojams sen.”

+2
-1
Atbildēt

0

Vjačeslavs 02.10.2013. 13.02

Reti, sekli stulba kariaktūra, labi zināms, ka ne kau ministrijām ir tādas rīkles.

+1
-3
Atbildēt

1

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu