Veiksmi, labas atzīmes un foršas skolotājas! • IR.lv

Veiksmi, labas atzīmes un foršas skolotājas!

5
Rodrigo

 

Skolas sākums ik gadu tiek sagaidīts gan ar prieku, gan ar satraukumu. Kādam tas nozīmē jaunus draugus un iespēju mācīties, bet cits vaid par vasaras beigām. Jautājām pamatskolēniem, ko viņi 1.septembrī novēl sev, skolasbiedriem un vecākiem

Elza, 8 gadi, 3.klase

«Es sev un citiem novēlu, lai visos priekšmetos iet vēl labāk nekā pagājušajā gadā. Vecākiem novēlu, lai viņiem nav grūti man nopirkt visas tās lietas, ko skolai vajag. Man patīk, ka šogad būs tā pati audzinātāja, kas pagājušajā gadā.»

Rodrigo, 9 gadi, 3.klase

«Sev novēlu labas sekmes mācībās un lai nebūtu barga skolotāja. Ideālā skolotāja būtu tāda, kas man ļautu skolā darīt, ko gribu – bet arī tad es mazliet mācītos. Šogad gribu iemācīties reizināt ar lieliem skaitļiem un izteiksmīgi skaitīt dzejoļus, kļūt par klases labāko sportistu un aizbraukt uz matemātikas un latviešu valodas olimpiādi. Neesmu traks, lai ietu mācīties vēl vienas dejas – jau eju tautasdejās, un tas ir sliktākais, kas manā dzīvē ir noticis.»

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu