Jaunākās filmas • IR.lv

Jaunākās filmas

7
Izredzētie
Kristīne Simsone

 

ooo Izredzētie / The Bling Ring. Režisore Sofija Kopola ir atradusi interesantu rakursu cilvēku apsēstībā ar slavenībām – filmā redzamā tīņu banda, kas aptīra savu pielūgsmes objektu mitekļus, nav tikai kinematogrāfisks izdomājums, bet no reāliem ļaudīm atvasināti personāži. Diemžēl lentes emocionālā un saturiskā bagātība beidzas ar komisku pašausmināšanos par šo absurdu. Vēdī tāda pati nedaudz garlaicīga tukšuma sajūta kā filmā apspēlēto Kalifornijas tīņu prātos. Skatāms kino, kas atmiņā lieki neuzkavējas. No 19.jūlija.

oo Uzbrukums Baltajam namam / White House Down. Ja Holivudā kaldināto action filmu žanrs ir kaut nedaudz pazīstams, filmas sižeta virzību paredzēt ir vieglāk par vieglu – Neatkarības dienas režisora Rolanda Emeriha jaunākais garadarbs ir tapināts pēc klasiskākajām receptēm. Muļķīga un pārspīlēta, taču ar izklaides potenciālu galvenokārt aktieru Čeninga Teitema un Džeimija Foksa dēļ. No 19.jūlija.

Mīlas dzēliens / The Love Bite.Lūk, piemērs, ka Krēslas vampīrsāga pasaulei ir atnesusi ne tikai piecas sliktas filmas, bet arī virkni pakaļdarinājumu, kas vēl aizvien cenšas ielēkt pārpasaulīgo melodrāmu labi pelnošajā vilcienā. Sižetiski švaka, pavirši uzņemta skatāmviela par vilkačiem jaunavu aprijējiem ar plejādi jēlu jociņu, kas liek domāt, ka filmas veidotāji nav pārdzīvojuši pubertāti. No 19.jūlija.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Iepriekšējais raksts

Nākamais raksts

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu