Jaunākās filmas • IR.lv

Jaunākās filmas

3
Palīgā sauciens
Kristīne Simsone

 

ooo Populārā jaunkundze / Populaire. Rotaļīgi viegla un pozitīva romantiskā komēdija ar sporta filmas dramaturģiju – vienīgi reāla sporta vietā šeit ir ātrdrukāšanas sacensības ar rakstāmmašīnām. 50.gadu nogalē norisošā lente, kurā jau jūtamas sešdesmito seksuālās revolūcijas vēsmas, ir stilistiski nevainojama – koša un krāsaina tā autentiski romantizē apspēlētā laikaposma vidi un modi. Dzīvelīga un savā labdabīgumā nedaudz naiva skatāmviela, kas labi izklaidēs tās meitenīgo mērķauditoriju. Splendid Palace no 12.aprīļa.

oo  Palīgā sauciens / The Call. Holivudas konveijera produkts, kas vienkāršiem mehānismiem intensīvi ģenerē spriedzi, izdabājot skatītāja visvieglāk manipulējamajiem jutekļiem. Necerot uz neko vairāk kā standarta izklaidi, šajā 911 zvanu centrāles drāmā ar Halli Beriju galvenajā lomā var sadzīvot gan ar plakaniem personāžiem, gan klišejisku un neticamu sižetu, taču fināla absurdais savārstījums ir nepiedodams. No 12.aprīļa.

oo Par vienu mazāk / Dead Man Down. Gaidot no zviedru Meitenes ar pūķa tetovējumu režisora Nīlsa Ardena Opleva saturiskumā līdzvērtīgu Eiropas trilleri, ir jāpiedzīvo vilšanās. Lai gan šo mafiozo atriebes krimiķi «velk» cienījami aktieri – Kolins Farels un Nūmi Rapasa, filmas švakais scenārijs atgādina nodrillētākos Holivudas bojevikus. Kino no 12.aprīļa.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Iepriekšējais raksts

Nākamais raksts

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu